eur:
394.13
usd:
365.33
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta
Nyitókép: Pixabay

Nincs sok idő az idei bankolásra

Ebben az évben már csak ma és pénteken lehet lakossági pénzügyeket intézni a legtöbb magyarországi bankfiókban. December 31-én a legtöbb bankfiókban már nem lehet majd pénzügyeket intézni – értesült az InfoRádió a hitelintézetektől.

Nem az utolsó naptári nap lesz az évet záró ügyfélfogadási napja a legnagyobb magyarországi bankok fiókjaiban. Most még van olyan bankfiók ahol nagy a sürgés forgás az ünnepek előtt, de már nem sokáig lehet hivatalos ügyeket intézni.

A karácsonyi szünnapok és az idén pihenőnappá lett, már ledolgozott december 24-e és december 31-e miatt a legtöbb bankfiók már nem fogad ügyfeleket az év utolsó napjain. Az InfoRádió több magyarországi nagy bankot is megkeresett. Az OTP, a TakarékBank és a Raiffeisen Bank válaszaiból kiderült, hogy a legtöbb magyarországi fiókban 2018-ban utoljára december 28-án lehet érdemi, lakossági ügyeket intézni.

A három pénzintézet egyaránt megjegyezte, hogy szenteste és Szilveszter napja is pihenőnap, így a pénzintézetek valamennyi fiókja zárva lesz ezeken a napokon.

A TakarékBank esetében a netbankon, vagyis az internetes csatornán lehet tranzakciókat rögzíteni, míg a Raiffeisennél a Direknet és a Raiffeisen Direkt telefonos ügyfélszolgálat is rendelkezésre áll a szünnapokon. A bankok válaszukban azonban figyelmeztet, hogy a tranzakciók csak a következő banki munkanapon teljesülnek majd. Internetes ügyintézés és vásárlási lehetőség az OTP elektronikus felületein is lesz, sőt a társaságnál a szünnapokon is lehet akár személyi kölcsönt is igényelni, az internetes felületen.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×