INFORÁDIÓ 
2020. április 4. szombat
Izidor

mol

kávézó

orosz ákos

kiskereskedelem

Orosz András, a Mol Magyarország kiskereskedelmi vezetője az olajkonszern Fresh Corner Drive töltőállomásának avatásán Budapesten, a Szentendrei úton 2017. március 23-án. A benzinkút március 28-tól fogadja a vásárlókat.

Új terület felé nyit a Mol

Infostart / InfoRádió - Czwick Dávid

A Mol mára már több mint egy üzemanyagot forgalmazó cég - közölte a vállalat kiskereskedelmi vezetője, miután átadták a társaság első, töltőállomáson kívül létesített kávézóját. Orosz András arról beszélt: céljuk az úton lévők minél teljesebb kiszolgálása, így a töltőállomások szolgáltatási köre is bővül a jövőben.

A Mol kiemelt töltőállomásain üzemelő 120 Fresh Corner után Budapest belvárosában megnyílt a vállalat első önálló Fresh Corner kávézója.

A Mol Magyarország kiskereskedelmi vezetője közölte: a cég 2030-ig meghirdetett üzleti stratégiájában a petrolkémia és a kiskereskedelem területére fókuszál.

„Fontos, hogy a sok vásárlónk számára egyre többet nyújtsunk. Ma már sokkal többek vagyunk, mint egy üzemanyag-forgalmazó cég” - emelte ki Orosz András, hozzátéve, hogy sokkal több szolgáltatást kínalnak, magasabb szinten, az igényeket kielégítve.

A Mol Magyarország kiskereskedelmi vezetője közölte: a töltőállomások szolgáltatási köre is bővül a jövőben.

A Mol a régióban eddig 555 Fresh Corner egységet nyitott, ahol az üzemanyagok mellett kávét és helyi igényekre szabott szendvicseket, péksüteményeket kínálnak a vásárlóknak.

A 2015-ben elindított Fresh Corner koncepció jelentősen hozzájárult ahhoz, hogy a fogyasztói szolgáltatások üzletág csoportszinten történetének legjobb eredményével, 192 millió dollárral (50,2 milliárd forinttal) zárta az idei első félévet, ami 28 százalékos növekedés az előző év azonos időszakához képest.

Nyitókép: MTI/Marjai János

Kapcsolódó hang

Orosz Ákos
 


A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018