eur:
392.99
usd:
366.49
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin
Orosz András, a Mol Magyarország kiskereskedelmi vezetője az olajkonszern Fresh Corner Drive töltőállomásának avatásán Budapesten, a Szentendrei úton 2017. március 23-án. A benzinkút március 28-tól fogadja a vásárlókat.
Nyitókép: MTI/Marjai János

Új terület felé nyit a Mol

A Mol mára már több mint egy üzemanyagot forgalmazó cég - közölte a vállalat kiskereskedelmi vezetője, miután átadták a társaság első, töltőállomáson kívül létesített kávézóját. Orosz András arról beszélt: céljuk az úton lévők minél teljesebb kiszolgálása, így a töltőállomások szolgáltatási köre is bővül a jövőben.

A Mol kiemelt töltőállomásain üzemelő 120 Fresh Corner után Budapest belvárosában megnyílt a vállalat első önálló Fresh Corner kávézója.

A Mol Magyarország kiskereskedelmi vezetője közölte: a cég 2030-ig meghirdetett üzleti stratégiájában a petrolkémia és a kiskereskedelem területére fókuszál.

„Fontos, hogy a sok vásárlónk számára egyre többet nyújtsunk. Ma már sokkal többek vagyunk, mint egy üzemanyag-forgalmazó cég” - emelte ki Orosz András, hozzátéve, hogy sokkal több szolgáltatást kínalnak, magasabb szinten, az igényeket kielégítve.

A Mol Magyarország kiskereskedelmi vezetője közölte: a töltőállomások szolgáltatási köre is bővül a jövőben.

A Mol a régióban eddig 555 Fresh Corner egységet nyitott, ahol az üzemanyagok mellett kávét és helyi igényekre szabott szendvicseket, péksüteményeket kínálnak a vásárlóknak.

A 2015-ben elindított Fresh Corner koncepció jelentősen hozzájárult ahhoz, hogy a fogyasztói szolgáltatások üzletág csoportszinten történetének legjobb eredményével, 192 millió dollárral (50,2 milliárd forinttal) zárta az idei első félévet, ami 28 százalékos növekedés az előző év azonos időszakához képest.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Gazdasági elemzők az Arénában: a „másnaposság” után hamarosan dinamikus pályára állhat a magyar gazdaság

Gazdasági elemzők az Arénában: a „másnaposság” után hamarosan dinamikus pályára állhat a magyar gazdaság

Nagyjából a Magyar Nemzeti Bank várakozásainak megfelelő adatokat vár idén a magyar gazdaságtól Isépy Tamás, a Századvég makrogazdasági üzletágvezetője és Madár István, a Portfolio vezető makrogazdasági elemzője. Úgy vélik, az elmúlt időszak gazdasági válságainak egyik legfőbb tapasztalata, hogy sokkal több váratlan helyzetre kell felkészülnie a világnak.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×