eur:
392.71
usd:
366.34
bux:
66745.39
2024. április 25. csütörtök Márk
Újabb negatív rekordot ért el a forint, amely délután 313,50-ig gyengült az euróval szemben.
Nyitókép: Kovács Tamás

Újabb mélypontjára kacsintott a forint

Újabb mélypontra gyengült szerda hajnalra az euróval szemben a forint a nemzetközi devizapiacon.

Az euró jegyzése reggel háromnegyed nyolcra 326,08 forintra emelkedett a kedd esti 325,68 forintról. Hajnalban azonban egészen 326,5 közelébe emelkedett az euró-forint jegyzés, ami új 3,5 éves csúcsnak számít - írta a Portfolio.

Elemzők szerint nem lenne meglepő, ha a következő időszakban további forintgyengülés jönne, és nem zárható ki, hogy a 327,6-os történelmi mélypont közelébe emelkedik az árfolyam.

A forint múlt csütörtökön érte el a korábbi idei mélypontot 326,64 forinton, ez három és fél éven belül a leggyengébb eurójegyzés.

A forint gyengült a dollárral és a svájci frankkal szemben is, a dollár jegyzése 279,02-ről 279,98 forintra, a svájci franké pedig 281,85 forintról 282,42 forintra emelkedett kedd estéről szerda reggelre.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Hiába mennek megint a fegyverek, megoldhatatlan problémától szenved az ukrán hadsereg

Hiába mennek megint a fegyverek, megoldhatatlan problémától szenved az ukrán hadsereg

Hosszas huzavonát követően az amerikai képviselőház végül elfogadta az Ukrajnának szánt gigantikus, mintegy 60,8 milliárd dollárnyi segélycsomagot. A hírek szerint a nyugati fegyverek gyorsan a frontra érkezhetnek, hozzájárulva ezzel az ukrán csapatokat érintő súlyos ellátási problémák enyhítéséhez. Kijev azonban egy olyan nehézséggel küzd, amelyen nem tud segíteni Washington sem, ez pedig a harcoló alakulatokat érintő létszámhiány gondja.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×