eur:
393
usd:
366.3
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: Pexels

Átalakulóban van az Instagram

Egyre kevesebb tartalmat tölt fel az egyre több felhasználó az Instagramra - derült ki a harmadik magyar Instagram-körképből, melyet a Crane ügynökség ügyfélkapcsolati igazgatója részletezett az InfoRádió Okosvilág című műsorában.

Lassan a kétmilliót is eléri a magyar Instagram használók száma, és azt látjuk, hogy a hölgyek használják előszeretettel többségben - mondta Boroznaki Gergő, a Crane ügynökség ügyfélkapcsolati igazgatója.

"Az Instagram saját adatai szerint 940 ezer a nők és 800 ezer a férfiak száma."

Kevesebb, de szép tartalom

Hozzátette azt is, hogy az Instagramot kezdetben a korai újítók, a tartalmi kreátorok használták, akkor még nagyobb arányban voltak azok, akik tartalmat hoztak létre, de most hogy ez a mainstream részévé vált, megnőtt a felhasználói bázis, sokkal többen csatlakoznak az Instagramhoz.

"Nem mindenki akar állandóan tartalmat létrehozni, megnő azoknak az aránya, akik csak nézelődnek vagy kevesebb tartalmat töltenek fel"

- emelte ki Boroznaki Gergő. Az embereket leginkább a szép dolgok érdeklik - tette hozzá, az Instán ezeket teszik leginkább közszemlére, és ezeket szeretik nézni is. "Városok, tájak, természet, utazás közben lefotózzuk amit látunk, vagy a saját lakókörnyezetünkben, és feltöltjük.

Videót a hírfolyamba jóval ritkábban töltenek fel, viszont az Insta story-ban a képi és videós tartalom aránya szinte megegyezik" - summázta az igazgató.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×