INFORÁDIÓ 
2019. április 22. hétfő
Csilla, Noémi

instagram

tartalom

megosztás

közösségi oldal

Átalakulóban van az Instagram

Átalakulóban van az Instagram

Egyre kevesebb tartalmat tölt fel az egyre több felhasználó az Instagramra - derült ki a harmadik magyar Instagram-körképből, melyet a Crane ügynökség ügyfélkapcsolati igazgatója részletezett az InfoRádió Okosvilág című műsorában.

Lassan a kétmilliót is eléri a magyar Instagram használók száma, és azt látjuk, hogy a hölgyek használják előszeretettel többségben - mondta Boroznaki Gergő, a Crane ügynökség ügyfélkapcsolati igazgatója.

"Az Instagram saját adatai szerint 940 ezer a nők és 800 ezer a férfiak száma."

Kevesebb, de szép tartalom

Hozzátette azt is, hogy az Instagramot kezdetben a korai újítók, a tartalmi kreátorok használták, akkor még nagyobb arányban voltak azok, akik tartalmat hoztak létre, de most hogy ez a mainstream részévé vált, megnőtt a felhasználói bázis, sokkal többen csatlakoznak az Instagramhoz.

"Nem mindenki akar állandóan tartalmat létrehozni, megnő azoknak az aránya, akik csak nézelődnek vagy kevesebb tartalmat töltenek fel"

- emelte ki Boroznaki Gergő. Az embereket leginkább a szép dolgok érdeklik - tette hozzá, az Instán ezeket teszik leginkább közszemlére, és ezeket szeretik nézni is. "Városok, tájak, természet, utazás közben lefotózzuk amit látunk, vagy a saját lakókörnyezetünkben, és feltöltjük.

Videót a hírfolyamba jóval ritkábban töltenek fel, viszont az Insta story-ban a képi és videós tartalom aránya szinte megegyezik" - summázta az igazgató.

Nyitókép: Pexels

Kapcsolódó hang

Átalakulóban van az Instagram
 


A címlapról ajánljuk

Dárdai Pál hazatér

Dárdai Pál hazatér

Újabb információkat osztott meg jövőjéről Dárdai Pál. A Hertha BSC magyar vezetőedzője viheti...
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018