eur:
382.11
usd:
354.33
bux:
0
2023. december 8. péntek Mária
Nyitókép: Pexels

Átalakulóban van az Instagram

Egyre kevesebb tartalmat tölt fel az egyre több felhasználó az Instagramra - derült ki a harmadik magyar Instagram-körképből, melyet a Crane ügynökség ügyfélkapcsolati igazgatója részletezett az InfoRádió Okosvilág című műsorában.

Lassan a kétmilliót is eléri a magyar Instagram használók száma, és azt látjuk, hogy a hölgyek használják előszeretettel többségben - mondta Boroznaki Gergő, a Crane ügynökség ügyfélkapcsolati igazgatója.

"Az Instagram saját adatai szerint 940 ezer a nők és 800 ezer a férfiak száma."

Kevesebb, de szép tartalom

Hozzátette azt is, hogy az Instagramot kezdetben a korai újítók, a tartalmi kreátorok használták, akkor még nagyobb arányban voltak azok, akik tartalmat hoztak létre, de most hogy ez a mainstream részévé vált, megnőtt a felhasználói bázis, sokkal többen csatlakoznak az Instagramhoz.

"Nem mindenki akar állandóan tartalmat létrehozni, megnő azoknak az aránya, akik csak nézelődnek vagy kevesebb tartalmat töltenek fel"

- emelte ki Boroznaki Gergő. Az embereket leginkább a szép dolgok érdeklik - tette hozzá, az Instán ezeket teszik leginkább közszemlére, és ezeket szeretik nézni is. "Városok, tájak, természet, utazás közben lefotózzuk amit látunk, vagy a saját lakókörnyezetünkben, és feltöltjük.

Videót a hírfolyamba jóval ritkábban töltenek fel, viszont az Insta story-ban a képi és videós tartalom aránya szinte megegyezik" - summázta az igazgató.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×