eur:
391.25
usd:
366.38
bux:
68142.02
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

Mire figyeljünk a vásárláskor - betiltott termékek

Az idén 250 terméket tett tiltólistára a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség. Az áruk döntő hányada távol-keleti országokból származik.

A Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség szóvivője elmondta: 150 műszaki cikket, 80 könnyűipari és több vegyipari terméket nyilvánítottak veszélyesnek.

Kathi Attila hozzátette: a karácsonyi fényfűzérek közül az idén 36 szerepel tiltólistán.

A szóvivő hangsúlyozta: a tiltott termékek nem felelnek meg a termékbiztonsági előírásoknak, így a legnagyobb részben távol-keleti országokból származó műszaki áruk Magyarországon nem kerülhetnek kereskedelmi forgalomba.

Kathi Attila felhívta a figyelmet arra, hogy senki ne vásároljon olyan terméket, amelyen nincs megjelölve a származási ország, illetve nincs termékazonosító és magyar nyelvű használati utasítás.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Záporoznak a fontos adatok - Ütik a tőzsdéket

Záporoznak a fontos adatok - Ütik a tőzsdéket

Európában a Volkswagen kedvezőtlen számait követően az autógyártók vezették az esést, ezt követően pedig az amerikai tőzsdék is egyre nagyobb mínuszban vannak a vártnál kedvezőbb béradatok publikálását követően. A befektetők eközben már a piaczárást követő gyorsjelentésekre is figyelnek a holnapi kamatdöntés előtt: az Amazon, az MAD, és a Supermicro egyaránt a keddi zárást követően teszi közzé legfrissebb számait.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×