eur:
392.91
usd:
355.66
bux:
72865.31
2024. szeptember 1. vasárnap Egon, Egyed

Csillagászati benzinár: szerdán újabb drágulás

Az elmúlt két hétben összesen 13 forinttal drágult a benzin Magyarországon. A portfolio.hu információi szerint ez a hét sem múlik el drágulás nélkül: szerdától újabb három forintos emelkedés várható.

A két héttel ezelőtti 5 Ft, valamint a múlt szerdai 8 Ft-os emelés után szerdától újra emelkedik a benzin ára. A portfolio.hu információi szerint ezúttal 3 Ft-os emelkedés várható.

Az emelés hatására a benzin ára még jobban átlépi a lélektani határnak tekintett 300 Ft-os küszöböt. A gázolaj ára az elmúlt két hétben végrehajtott összesen 14 Ft-os emelés után most nem változik.

A porfolio.hu szerint a szerdai emelés továbbra is két tényezőnek tudható be: egyfelől a forint tartós gyengesége az euróval, s ennek nyomán a dollárral szemben, másfelől az üzemanyagok nemzetközi jegyzésárainak növekedése.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.02. hétfő, 18:00
Maruzsa Zoltán
a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára
Újabb fordulat az orosz-ukrán konfliktusban - Háborús híreink szombaton

Újabb fordulat az orosz-ukrán konfliktusban - Háborús híreink szombaton

Az orosz-ukrán háború újabb fordulatot vett, miután Kijev katonai műveletet indított az oroszországi Kurszki területen. A NATO főtitkára, Jens Stoltenberg a Welt am Sonntag német hetilapnak adott nyilatkozatában reagált az eseményekre. Eközben pénteken késő este az oroszországi Belgorod városát ukrán támadás érte, ami öt halálos áldozatot követelt, és 46 ember sérült meg - jelentette be Vjacseszlav Gladkov, a térség kormányzója. Az incidens során 37 embert, köztük hét gyermeket kórházba kellett szállítani.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×