eur:
401.33
usd:
366.17
bux:
73411.75
2024. október 4. péntek Ferenc
Nyitókép: Pixabay

Fotózás közben zuhant le egy magyar nő az olasz turistaparadicsomban

A mélybe esett egy magyar turista az olaszországi Cinque Terre híres panorámaútjáról, miközben a naplementét fotózta.

Egy magyar turista megsérült Olaszországban, a festői Cinque Terre területén, amikor leesett a Via dell’Amore-ról, a Riomaggiore és Manarola között nemrég újra megnyitott panorámaútról – írja olasz lapok alapján a hvg.hu.

A baleset körülményeiről az derült ki, hogy a nő a naplementét fényképezte, amikor kiejtette a kezéből a telefonját, és miközben megpróbálta visszaszerezni a korláton áthajolva, ő is utánaesett. A helyszínt tekintve sokkal rosszabbul is járhatott volna, de így is zuhant pár métert.

A mentésében tűzoltók és hegyimentők is részt vettek, egy speciális hordágyon helyezték biztonságba, a kórházban pedig kiderült, hogy nagy szerencséje volt, ugyanis megúszta egy térdficammal.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
Az egész világ lélegzetvisszafojtva figyel, hamarosan megindulhat Izrael elsöprő válaszcsapása - Híreink a közel-keleti konfliktusról pénteken

Az egész világ lélegzetvisszafojtva figyel, hamarosan megindulhat Izrael elsöprő válaszcsapása - Híreink a közel-keleti konfliktusról pénteken

Az Egyesült Államok bejelentése szerint Izrael "napokon belül" megindíthatja az Irán elleni válaszcsapást, miközben az IDF alakulatai tovább harcolnak Libanonban. Jeruzsálem szerint folyamatosan hullanak a Teherán által támogatott terrorszervezetek vezetői, de az izraeli veszteségek is megugrottak. Jemen a vörös-tengeri hajózási útvonalak ellen intézett támadások felpörgetésével fenyeget. Cikkünk folyamatosan frissül az közel-keleti konfliktus legújabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×