eur:
389.75
usd:
365.01
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Android logo displayed on a phone screen is seen in this illustration photo taken in Krakow, Poland on September 30, 2021. (Photo by Jakub Porzycki/NurPhoto via Getty Images)
Nyitókép: NurPhoto/Getty Images

Beleszagol a levegőbe is a Google Térkép

Az androidos appban is elérhetők lesznek az időjárási és levegőminőségi adatok.

Hasznos fejlesztés futott be a Google Térkép androidos appjába, böngészés során a kijelző bal felső részén megjelent ikonra koppintva megtekinthető az adott terület időjárás-előrejelzése, plusz a szükséges adatok elérhetősége esetén a levegőminőségre vonatkozó információk − írja az Origo.

Az időjárás-előrejelzési és levegőminőségi adatok egy ideje már elérhetőek a Google Térkép iOS-es appjában, nem tisztázott, hogy az androidosoknak miért kellett eddig várniuk rá. A működése az elvárt módon működik, a térkép böngészése során mindig az éppen nézett terület adatai jelennek meg, bár ehhez kellően bele kell nagyítani a térképbe, túl nagy területet nézve eltűnik az ikonja a kijelzőről − olvasható a portálon.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×