eur:
396.36
usd:
370.72
bux:
70378.92
2024. június 23. vasárnap Zoltán
Android logo displayed on a phone screen is seen in this illustration photo taken in Krakow, Poland on September 30, 2021. (Photo by Jakub Porzycki/NurPhoto via Getty Images)
Nyitókép: NurPhoto/Getty Images

Beleszagol a levegőbe is a Google Térkép

Az androidos appban is elérhetők lesznek az időjárási és levegőminőségi adatok.

Hasznos fejlesztés futott be a Google Térkép androidos appjába, böngészés során a kijelző bal felső részén megjelent ikonra koppintva megtekinthető az adott terület időjárás-előrejelzése, plusz a szükséges adatok elérhetősége esetén a levegőminőségre vonatkozó információk − írja az Origo.

Az időjárás-előrejelzési és levegőminőségi adatok egy ideje már elérhetőek a Google Térkép iOS-es appjában, nem tisztázott, hogy az androidosoknak miért kellett eddig várniuk rá. A működése az elvárt módon működik, a térkép böngészése során mindig az éppen nézett terület adatai jelennek meg, bár ehhez kellően bele kell nagyítani a térképbe, túl nagy területet nézve eltűnik az ikonja a kijelzőről − olvasható a portálon.

Címlapról ajánljuk
ÉLŐ: Skócia–Magyarország 0-0

ÉLŐ: Skócia–Magyarország 0-0

Magyarország és Skócia labdarúgó-válogatottja találkozik az Eb A-csoportjának harmadik fordulójában. Csak annak a csapatnak maradnak életben a továbbjutási reményei, amelyik győz. A csoport második mérlkőzésén, Frankfurtban, a házigazda német legénység a svájciakkal játszik.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.24. hétfő, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanár
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×