eur:
389.7
usd:
363.65
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
San Sebastián, 2017. március 6.Egy oszlopba kapaszkodó nő az észak-spanyolországi San Sebastiánban tengerpartján 2017. március 6-án, amikor viharos szél fúj az Atlanti-óceán baszkföldi partvidékén. (MTI/EPA/Javier Etxezarreta)
Nyitókép: Javier Etxezarreta

Nagy változást hord ránk a viharos szél

Folytatódik a tavasziasan enyhe és szeles idő a jövő héten is. Hétfőn még északnyugati, majd keddtől már a nyugati, délnyugati szél okoz erős, viharos széllökéseket. A hőmérséklet-, és csapadékviszonyokban viszont leginkább a hét végétől körvonalazódik változás.

Északnyugatról délkelet felé haladó gyors mozgású felhőtömbök vonulnak, amelyek éjszaka nagyobb területen takarhatják el tartósabban az égboltot, és elszórtan fordulhat elő belőlük eső, zápor.

Hétfőn délnyugat felől vékonyodik, szakadozik a felhőzet, és egyre inkább a szűrt napsütés válik jellemzővé a fátyolfelhők mellett.

Délelőtt még lehet elvétve kisebb zápor, később csapadék már nem valószínű.

Az ország délnyugati harmadán jobbára mérsékelt marad a légmozgás, másutt azonban erős, viharos lesz az északnyugati, nyugati szél.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 5 és 11 fok között valószínű, de a szélárnyékos délnyugati és északkeleti tájakon ennél több fokkal alacsonyabb értéket is mérhetünk.

A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 10 és 19 fok között várható.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×