eur:
389.01
usd:
360.8
bux:
68155.35
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Az orosz Kamila Valijeva bemutatja kűrjét a női műkorcsolyázók egyéni versenyében a 2022-es pekingi téli olimpián, a Fővárosi Fedett Stadionban 2022. február 7-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Hou Hvi Jung

Itt az idő, már lehet korcsolyázni a Balatonnál

Sorra nyílnak a balatoni korcsolyapályák. Nem a tavon, hanem a településken. Az egyik egészen különleges.

A likebalaton.hu készített összeállítás a balatoni korcsolyázási lehetőségekről. Először is rögzítik, hogy Balatonlellén a BL YachtClub pályája nem nyit ki, és nem lesz korcsolyázási lehetőség a balatonakarattyai Nekem a Balaton mellett sem.

Hét helyen azonban lehet majd, sőt már csusszanni.

Balatonboglár

December 1-jén nyílt meg a Balaton legszebb fekvésű műjégpályája a balatonboglári kikötő parkolójában. A hokimeccsekre is alkalmas, 700 négyzetméteres jégpálya mellett lévő Boglárka Bisztró területén üzemel majd a korcsolyakölcsönző, ahol 27-estől egészen a 47-esig mindenféle méret megtalálható lesz.

Siófok

Siófokon új helyszínen várják a csúszni vágyókat. A 2023-2024-es téli szezonban a Nagystrandon (Siófok, Petőfi stny. 3.) nyitják meg a korcsolyapályát, tehát itt is közvetlenül a Balaton-partján élvezhetjük a siklást. A palánkos, 350 négyzetméternyi alapterületű pálya 90 m²-nyi jégfolyosóval bővül, és december 15-től jövő február 4-ig várja a téli sport szerelmeseit.

Balatonfüred

Ahogy arról már az Infostarton is beszámoltunk Balatonfüreden egy kilométer hosszan lehet korizni . péntektől.

Az eddig ismert Zákonyi utcai jégpálya megnyitása után hamarosan egy három jégpályát összekötő jégfolyó is kiépül. A Vitorlás téren, valamint a Tagore sétány mellett kialakított jégpályákkal együtt egy kilométeres korcsolyázási élmény vár ránk, ahol a fapalánkokkal védett jégfolyosó lehetővé teszi az oda-vissza csúszkálást.

Veszprém

December 8-án avatják a Téli Gyárkertet, amely egészen január 28-ig 5 darab hófánkpályával és egy 30 x 18 méteres jégkorcsolyapályával várja az aktív kikapcsolódásra vágyókat. A

Keszthely

Az Energia téren december 15. és 2024. január 15. között üzemel jégpálya, de igény és kedvező időjárás esetén ez meghosszabbodhat a nyitvatartás. Az eddigiekhez hasonlóan a pálya ingyenes lesz, csak a korcsolyabérlést kell fizetni.

Salföld

Advent első vasárnapjától, december 3-ától déltől kezdenek a Káli Fecske Étterem és Kulturális Központnál. A gyönyörű épületegyüttes galériájában egy adventi kiállítás is helyet kap, így a korcsolyázás mellett kultúrával is gazdagodhat.

Szigliget

A szigligeti vár tövében található Várudvarban a korcsolyapálya december 9-e körül várja a látogatókat. A helyszínen büfé és korcsolyabérlési lehetőség is lesz, részletek hamarosan - ígérik a szervezők.

A nyitvatartási időkről és az árakról a likbebalaton.hu oldalon tájékozódhat.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×