eur:
384.55
usd:
353.62
bux:
69916.75
2024. május 28. kedd Csanád, Emil
Nyitókép: Pixabay/rihaij

Új, gonosz módszert vetnek be az autótolvajok

A kerékjáratba szorult palack és a kilincsbe rejtett pénzérme után most egy újabb lopási módszerre hívjuk fel a figyelmet.

Macskacsapdába csalják az autósokat Olaszországban – írja az autoszektor.hu. A tolvajok új módszerét először egy károsult nő hozta nyilvánosságra, akinek úgy lopták el az autóját, hogy megsajnált egy macskát.

Amikor épp egy parkolóból állt ki, egy férfi elkezdett kiabálni, hogy elgázolt egy cicát, és a kocsi hátsó kerekei felé mutatott. A nő ijedten kiszállt, hogy megnézze, mi történt, ekkor a tolvaj beugrott a kocsiba, és vitte a nő táskájával és telefonjával együtt.

Az olasz nő abban a reményben osztotta meg felkavaró élményét, hogy figyelmeztethet más potenciális áldozatokat. A rendőrség szerint átverés áldozata bárki lehet, ezért fontos, hogy gyanús helyzetek esetén soha ne hagyjuk el az autót, pláne úgy ne, hogy a slusszkulcsot és az értékeinket benne hagyjuk.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.28. kedd, 18:00
Ungár Péter
az LMP társelnöke és EP-listavezetője
Gyorsan eljöhet a kijózanodás a tőzsde sztárpapírjánál

Gyorsan eljöhet a kijózanodás a tőzsde sztárpapírjánál

Bár jelenleg nem látszanak felhők az Nvidia egén, amikor lecseng a mesterséges intelligenciával kapcsolatos rendkívül erőltetett beruházási igény, és megjelenik egy lehetséges kihívó a piacon, akkor gyorsan eljöhet a kijózanodás – mondta Jónap Richárd, a Concorde részvénypiaci stratégiája a Portfolio Checklist hétfői adásában annak kapcsán, hogy a chipgyártó részvényárfolyama a várakozáson felüli, első negyedéves jelentés kiadását követően tovább emelkedett és az 1065 dollárt is elérte.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×