eur:
393.1
usd:
366.89
bux:
66823.53
2024. április 26. péntek Ervin
Sertések sárfürdőznek a pocsolyában Koen és Melissa gazdaságában a hollandiai Hellendoornban 2020. augusztus 12-én. Koen és Melissa biogazdálkodók nyerték meg az idei év legszebb pocsolyájának járó díjat a Wakker Dier nevű állatjóléttel foglakozó szervezet által meghirdetett versenyen.
Nyitókép: Vincent Jannink

Házassági piac, díjnyertes pocsolya, kígyóvadászok - a szerdai nap legérdekesebb képei

Kína, Japán, Hollandia, Mauritius és az USA eseményei mellett egy impozáns magyar is szerepel a gyűjtésben.

Budapest, 2020. augusztus 12.
Jakab István, az Országgyűlés fideszes alelnöke, a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (MAGOSZ) elnöke (b) és Szólláth Tibor, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Hajdú-Bihar megyei elnöke, Hajdúnánás polgármestere érkezik a Kárpát-medence Aratókoszorújával a Szent István-bazilikába 2020. augusztus 12-én. A magyar nemzet összetartását szimbolizáló, 800 búzakalászból készült díszes aratókoszorút idén hajdúnánási gazdasszonyok fonták a Magyarok Kenyere - 15 millió búzaszem program részeként.
MTI/Bruzák Noémi
Elhelyezték a Kárpát-medence Aratókoszorúját a Szent István-bazilikában: Jakab István, az Országgyűlés fideszes alelnöke, a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (MAGOSZ) elnöke (b) és Szólláth Tibor, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Hajdú-Bihar megyei elnöke, Hajdúnánás polgármestere érkezik a Kárpát-medence Aratókoszorújával a Szent István-bazilikába 2020. augusztus 12-én. A magyar nemzet összetartását szimbolizáló, 800 búzakalászból készült díszes aratókoszorút idén hajdúnánási gazdasszonyok fonták a Magyarok Kenyere - 15 millió búzaszem program részeként. MTI/Bruzák Noémi
Budapest, 2020. augusztus 12.
A Kárpát-medence Aratókoszorúja a Szent István-bazilikában 2020. augusztus 12-én. A magyar nemzet összetartását szimbolizáló, 800 búzakalászból készült díszes aratókoszorút idén hajdúnánási gazdasszonyok fonták a Magyarok Kenyere - 15 millió búzaszem program részeként.
MTI/Bruzák Noémi
A Kárpát-medence Aratókoszorúja a Szent István-bazilikában. MTI/Bruzák Noémi
Hellendoorn, 2020. augusztus 12.
Koen (b) és Melissa biogazdálkodók trófeát tartanak a kezükben a hollandiai Hellendoornban 2020. augusztus 12-én. A fiatal pár biogazdaságának pocsolyája nyerte meg az idei év legszebb pocsolyájának járó díjat a Wakker Dier nevű állatjóléttel foglakozó szervezet által meghirdetett versenyen.
MTI/EPA/ANP/Vincent Jannink
Koen (balra) és Melissa biogazdálkodók trófeát tartanak a kezükben a hollandiai Hellendoornban 2020. augusztus 12-én. A fiatal pár biogazdaságának pocsolyája nyerte meg az idei év legszebb pocsolyájának járó díjat a Wakker Dier nevű állatjóléttel foglakozó szervezet által meghirdetett versenyen. MTI/EPA/ANP/Vincent Jannink
Miami, 2020. augusztus 12.
A 2020. augusztus 12-én közreadott képen Amy Siewe kígyóvadász előkészíti a zsákot, amellyel megfogja a szalagos tigrispitonok (Python bivittatus) fejét az Everglades Nemzeti Parkban a Florida állambeli Miamiban augusztus 10-én. Dél-Floridában több kígyóvadászt is keresnek, mert az invázív pitonok felborítják az állam ökoszisztémáját.
MTI/EPA
A 2020. augusztus 12-én közreadott képen Amy Siewe kígyóvadász előkészíti a zsákot, amellyel megfogja a szalagos tigrispitonok (Python bivittatus) fejét az Everglades Nemzeti Parkban a Florida állambeli Miamiban augusztus 10-én. Dél-Floridában több kígyóvadászt is keresnek, mert az invázív pitonok felborítják az állam ökoszisztémáját. MTI/EPA
Miami, 2020. augusztus 12.
A 2020. augusztus 12-én közreadott képen Amy Siewe kígyóvadász felkapcsolja a lámpát, ami segít, hogy megfogja a szalagos tigrispitonokat (Python bivittatus) az Everglades Nemzeti Parkban a Florida állambeli Miamiban augusztus 10-én. Dél-Floridában több kígyóvadászt is keresnek, mert az invázív pitonok felborítják az állam ökoszisztémáját.
MTI/EPA
A terepjáró tetejére helyezett lámpák segítenek, hogy megfogja a pitonokat. MTI/EPA
Sanghaj, 2020. augusztus 12.
Egyedülálló hozzátartozóik személyes adatait ismertető lapokat tartanak a kezükben asszonyok a sanghaji házassági piacon 2020. augusztus 9-én. A kínai város Népek parkjában minden szombaton és vasárnap összegyűlnek a hajadon férfiak és nők szülei, hogy a gyermeküknek párt találjanak. A kihelyezett papírlapokra, vagy táblákra felírják a férjet vagy feleséget keresők legfontosabb adatait: a kort, a magasságot, a fizetést, az iskolázottságot, a kínai horoszkóp jelét, illetve, hogy a jelöltnek van-e kocsija és saját lakása. A szülők körbejárnak és felmérik a kínálatot, hogy megtalálják a gyerekükhöz szerintük méltó társat. A párválasztást nem hivatalosan működő ügynökök is segíteni próbálják.
MTI/EPA/Alex Plavevski
A 2020. augusztus 12-én kiadott kép egy sanghaji házassági piacon készült, ahol egyedülálló hozzátartozóik személyes adatait ismertető lapokat tartják a kezükben asszonyok 2020. augusztus 9-én. A kínai város Népek parkjában minden szombaton és vasárnap összegyűlnek a hajadon férfiak és nők szülei, hogy a gyermeküknek párt találjanak. A kihelyezett papírlapokra, vagy táblákra felírják a férjet vagy feleséget keresők legfontosabb adatait: a kort, a magasságot, a fizetést, az iskolázottságot, a kínai horoszkóp jelét, illetve, hogy a jelöltnek van-e kocsija és saját lakása. A szülők körbejárnak és felmérik a kínálatot, hogy megtalálják a gyerekükhöz szerintük méltó társat. A párválasztást nem hivatalosan működő ügynökök is segíteni próbálják. MTI/EPA/Alex Plavevski
Sanghaj, 2020. augusztus 12.
Egyedül álló hozzátartozója személyes adatait ismertető táblát tart a kezében egy nő a sanghaji házassági piacon 2020. augusztus 9-én. A kínai város Népek parkjában minden szombaton és vasárnap összegyűlnek a hajadon férfiak és nők szülei, hogy a gyermeküknek párt találjanak. A papírlapokra felírják a férjet vagy feleséget keresők legfontosabb adatait: a kort, a magasságot, a fizetést, az iskolázottságot, a kínai horoszkóp jelet, illetve, hogy a jelöltnek van-e kocsija és saját lakása. A szülők körbejárnak és felmérik a kínálatot, hogy megtalálják a gyerekükhöz szerintük méltó társat. A párválasztást nem hivatalosan működő ügynökök is segíteni próbálják.
MTI/EPA/Alex Plavevski
MTI/EPA/Alex Plavevski
Tokió, 2020. augusztus 12.
Ételt rak be a gép dobozába egy büfé dolgozója DeliRo, a házhozszállító robot próbaüzeme alatt Tokióban 2020. augusztus 12-én. A ZMP japán robottechnikai vállalat által kifejlesztett gép az interneten leadott rendelések alapján képes egy élelmiszerboltból a vásárlóhoz szállítani az árut, amelyet célba érkezése után okostelefon alkalmazásával a dobozából lehet kivenni. DeliRo a beléépített kamerák és lézeres érzékelők segítségével tud közlekedni óránként 6 kilométeres sebességgel.
MTI/EPA/Majama Kimimasza
Ételt rak be a gép dobozába egy büfé dolgozója DeliRo, a házhozszállító robot próbaüzeme alatt Tokióban 2020. augusztus 12-én. A ZMP japán robottechnikai vállalat által kifejlesztett gép az interneten leadott rendelések alapján képes egy élelmiszerboltból a vásárlóhoz szállítani az árut, amelyet célba érkezése után okostelefon alkalmazásával a dobozából lehet kivenni. DeliRo a beléépített kamerák és lézeres érzékelők segítségével tud közlekedni óránként 6 kilométeres sebességgel. MTI/EPA/Majama Kimimasza
-, 2020. augusztus 12.
A 2020 Maxar Technologies által 2020. augusztus 12-én közreadott műholdfelvétel a július 25-én Mauritius partjainál zátonyra futott, panamai zászló alatt hajózó, Wakashio nevű, rakomány nélküli japán teherhajóról, amelynek megrepedt üzemanyagtartályából olaj szennyezi az Indiai-óceánt. Az olajszivárgás komoly fenyegetést jelent a Madagaszkár mellett fekvő üdülőparadicsom növény- és állatvilágára.
MTI/AP/2020 Maxar Technologies
A 2020 Maxar Technologies által 2020. augusztus 12-én közreadott műholdfelvétel a július 25-én Mauritius partjainál zátonyra futott, panamai zászló alatt hajózó, Wakashio nevű, rakomány nélküli japán teherhajóról, amelynek megrepedt üzemanyagtartályából olaj szennyezi az Indiai-óceánt. Az olajszivárgás komoly fenyegetést jelent a Madagaszkár mellett fekvő üdülőparadicsom növény- és állatvilágára. MTI/AP/2020 Maxar Technologies

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Reagál az OTP Csányi Sándor szavaira

Reagál az OTP Csányi Sándor szavaira

Gazdasági, a piaci folyamatokat esetlegesen befolyásoló adatok tekintetében ma érkezik itthon a MNB tavalyi utolsó negyedéves lakásárindexe, de az S&P Global Ratings hitelminősítői felülvizsgálata is kiemelkedő fontosságú esemény lesz: magyar szempontból azért is kulcsfontosságú az S&P osztályzata, mert a három nagy hitelminősítő közül jelenleg náluk a legrosszabb a besorolásunk, a BBB mínusz osztályzat egyetlen fokozattal van a befektetésre ajánlott kategória határa felett. Vállalati fronton ma is az amerikai gyorsjelentések lesznek a fókuszban, a héten a technológia szektor nagyágyúi közül többen jelentenek. A magyar piacon az OTP-re figyelhetnek elsősorban a befektetők, ma tartja közgyűlését a nagybank, ahol beszédet mond Csányi Sándor, a bankcsoport elnök-vezérigazgatója. A részvénypiaci folyamatokkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×