eur:
393.62
usd:
364.77
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Nyitókép: Forrás: Pexels.com

Érdemes lehet a házi kedvenceink tisztaságára még inkább odafigyelni

Akár a kutyák bundáján is megtapadhat a koronavírus, figyelmeztet az egyik vakvezető kutyák kiképzése szakosodott iskola.

A koronavírus-járvány miatt érdemes a kutyasétáltatásból hazaérve áttörölni az állat szőrét fertőtlenítő törlőkendővel, a mancsát pedig szappanos vízzel megmosni – idézi a Blikk.hu a Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskola szombati közleményét.

Királyné Barkóczi Emese, a Baráthegyi Vakvezető Kutyaiskola kutyakiképzője fertőtlenítőkendővel törli Milka nevű kutyáját séta után Miskolcon 2020. március 21-én. A koronavírus-járvány miatt érdemes a kutyasétáltatásból hazaérve fertőtlenítő törlőkendővel áttörölni az állat szőrét, a mancsát pedig szappanos vízzel megmosni.
MTI/Vajda János
Királyné Barkóczi Emese, a Baráthegyi Vakvezető Kutyaiskola kutyakiképzője fertőtlenítőkendővel törli Milka nevű kutyáját séta után Miskolcon 2020. március 21-én. A koronavírus-járvány miatt érdemes a kutyasétáltatásból hazaérve fertőtlenítő törlőkendővel áttörölni az állat szőrét, a mancsát pedig szappanos vízzel megmosni. MTI/Vajda János

Az iskola kiemeli, a jelenlegi ismeretek szerint ugyan a négylábúak nem kapják el a koronavírust, és még csak nem hordozók, ugyanakkor a tisztaságukra a jelenlegi helyzetben még inkább oda kell figyelni, hiszen nincs kizárva, hogy a bundájukon átviheti a vírus. Arra is felhívják a figyelmet, hogy most a gazdák se simogassák egymás kutyáit.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk

A lelki álomkórtól óv Ferenc pápa a keresztút meditációjában

Az elnyomástól és igazságtalanságtól megalázott Krisztusok, a háború őrültsége miatt mosolyukat vesztett gyermekek és a bántalmazást elszenvedő nők a főszereplői a nagypéntek esti keresztút állomásain elhangzó meditációknak, melyeknek szövegét első alkalommal Ferenc pápa írta.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×