eur:
389.02
usd:
361.9
bux:
68900.51
2024. május 9. csütörtök Gergely

A bordélyokat is elérte az olajválság

Már a világ legősibb foglalkozásának űzőit is elérte az olajválság - legalábbis az Egyesült Államokban - számolt a londoni Times. A bordélyok leggyakoribb látogatói ugyanis arrafelé a kamionosok, akiknek az év során alaposan megcsappant a költőpénzük. Így a Nevada államban legális ágazat egyes dolgozóit már el is bocsátották.

A Nevadai Bordélytulajdonosok Szövetsége szerint - merthogy ilyen is van - az utóbbi időben 20-45 százalékkal csökkent az érdeklődés az intézményeik szolgáltatásai iránt.

A nyugat-amerikai állam egyes részein legális a prostitúció, és a sokáig egyedül úton levő és unatkozó kamionosok alkalmanként örömlányok társaságában próbálták oldani a magányt. Csakhogy manapság a benzin- és élelmiszerköltségek után nem sok marad a szórakozásra - avatta be az olvasókat George Flint, a szövetség igazgatója.

A Nevada keleti részén fekvő Stardust Ranch-en dolgozó lányok egy részét például már elbocsátották, és csak ketten maradtak. A tulajdonos különböző kedvezményekkel próbálja becsalogatni a kuncsaftokat - például ingyen zuhanyozhatnak, vagy parkolhatnak az éjszaka folyamán és ingyen kaphatnak kávét.

A Wild Horse Adult Resort and Spa, azaz Vadló Felnőtt Üdülő és Fürdő fantázianevű intézmény reklámjának fontos eleme a hatalmas, 24-órán át őrzött parkoló.

Benzinbon és Bush-party

Más sivatagi bordélyokban az autókereskedőkhöz hasonlóan benzinbonokkal csábítják a vendégeket, annál is inkább, mert az érdeklődőknek néhány órát kell autózniuk, hogy a városból eljussanak az örömtanyákra.

Egy másik leleményes ötlet a Bush elnök által megvalósított adójóváírásra épült. A Holdfény Nyuszi Ranch-en különleges Bush-partyt hirdettek. A 600 dolláros adójóváírási csekk ellenében a vendégek 1200 dollár értékű szolgáltatást kaptak, amelynek része volt egy üveg jófajta pezsgő is.

Mint a tulajdonos elmondta: a promócióval sikerült valamelyest ellensúlyoznia a válságot, mert 20 százalékkal megugrott a forgalom.

Nevada államban az 1800-as évek ezüst-láza óta legális a prostitúció az engedéllyel rendelkező intézményekben, amelyeknek a kikötés szerint távol kell lenniük a városoktól.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Megérkezett a kínai elnök Budapestre
videó, képek

Megérkezett a kínai elnök Budapestre

Este kilenc óra előtt szállt le Hszi Csin-ping gépe a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Orbán Viktor és Lévai Anikó fogadta az elnöki párt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.09. csütörtök, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Felemás zárás a tőzsdéken

Felemás zárás a tőzsdéken

Szerda reggel kedvezőtlen hangulatban telt a kereskedés Ázsiában, ezt követően pedig ugyan reggel jó hangulatban indult a nap Európában, de a déli órákra megtorpant az emelkedés. A magyar tőzsde ma alulteljesítő volt, ami elsősorban az OTP eséséből adódott. A hazai nagypapírok közül nagyot ralizott azonban a Mol, a befektetők megkönnyebbültek a hírre, hogy a kormány szerint az üzemanyagkereskedők eleget tettek a kormány kérésének az elmúlt két hétben. Egyre rosszabra fordul a hangulat az amerikai tőzsdéken, nem kizárt, hogy megszakad ma az öt napja tartó emelkedő széria.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×