eur:
393.01
usd:
366.59
bux:
66791.92
2024. április 26. péntek Ervin

Egymillió fontos fizetést hagyott ott a szuperanyuka

Katherine Garrett-Cox azoknak a szupernőknek a csoportjába tartozott, akik egyszerre vállaltak gyermekeket, és kerestek vagyonokat egy jól menő vállalat vezetőjeként.

Katherine Garrett-Cox, a befektetési menedzser azonban karrierje kellős közepén ott hagyta az 1 millió fontos, azaz csaknem 385 millió forintos éves fizetését. Majd elment egy kisvárosba, egy kisebb cég élére, ahol lényegesen kevesebbet kellett dolgoznia.

Bár zseniális üzletasszony volt, még jobb anya szeretett volna lenni, ezért 39 éves korában összepakolt, és négy gyermekkel valamint férjével az oldalán Londonból elköltözött egy skót kisvárosba.

Döntését pedig azzal indokolta, hogy családjának nem tesz jót a városi stressz. Életmódváltásra volt szükségük, gyermekei ugyanis még igen kicsik, mind hét év alattiak.

Az üzleti magazinok címoldaláról és a londoni City-ből Dundee-be költöztek, ahol nincs környezetszennyezés, sem tömegközlekedés. Reméli, hogy így kiegyensúlyozott életet biztosíthat gyermekeinek.

Címlapról ajánljuk
Száz éve nem látott pusztítást végzett a fagy a cseh gyümölcsösökben

Száz éve nem látott pusztítást végzett a fagy a cseh gyümölcsösökben

Az elmúlt száz év legnagyobb gyümölcskáráról számolnak be a cseh gyümölcstermesztők. A károkat az elmúlt napok fagyos időjárása okozta. A cseh agrárminisztérium pénzügyi támogatást ígér a gyümölcstermesztőknek. Néhányan elvesztették a teljes termésüket. A gyümölcstermesztők szövetsége szerint a kár már meghaladja a 40 millió eurót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×