eur:
393.74
usd:
368.94
bux:
65867.4
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Kitiltották, mert a Mikulásra hasonlított

Néha az sem jó, ha az ember úgy néz ki, mint a Mikulás: James Worley-t azért tiltották ki a Walt Disney egyik vidámparkjából, mert túlságosan hasonlít a gyerekek körében népszerű alakra, akiből viszont tartanak egy profit is.

A 60 éves James Worley-nek hosszú ősz szakálla van, és nem ritkán olyan ruhákat ölt magára, amelyeket a Mikulás "szokott" hordani, és éppen ez hozta fejére a bajt.

A jótékonysági rendezvényeken időnként valóban a Mikulást megtestesítő férfi elmondta: a Disney Epcot élményparkban (amely a Disney World-höz tartozik) felszólították, hogy változtasson a külsején, vagy hagyja el a parkot, mivel a Mikulásra hasonlít, aki pedig a Disney karaktere.

James Worley ezután levette a fehér bojtos, piros sapkáját, de a gyerekeket továbbra is tömegével vonzotta piros kabátja és fehér szakálla.

Mivel nem akart csalódást okozni a lelkes gyerekeknek, belement a játékba, tovább dühítve ezzel a park alkalmazottjait.

A Disney szóvivője az eset után hangsúlyozta: a parkban a cégnek van saját Mikulása, és a varázs fenntartása miatt megengedhetetlen, hogy többen legyenek egyszerre.

Hozzátette: több vendég is panaszkodott a dupla Mikulás miatt.

Címlapról ajánljuk
Magosz: újabb aszály fenyeget, azonnali megoldás kell

Magosz: újabb aszály fenyeget, azonnali megoldás kell

Tartósan vízhiányos időszak kihirdetését kezdeményezte a Belügyminisztériumnál a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, valamint a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége. Aszály ugyan még nincs, viszont az Alföldön március közepe óta kritikus a csapadékhiány – mondta az InfoRádióban Cseh Tibor András, a Magosz főtitkára.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×