eur:
392.4
usd:
365.88
bux:
66807.7
2024. április 26. péntek Ervin

Nem konzervatív családoknak!

Egy kisautóban az egész család? A Nissan új modellje a Note ezzel kívánja megnyerni a vásárlókat. Az InfoRádió Tempó című magazinjában Surányi Péter, az Auto2 Magazin újságírója mutatta be a négy méter hosszú kisautót.

Egészen különleges autót gyártott a Nissan, folytatta és továbbfejlesztette azt a "köztes" kategóriát, amit az Opel a Merivával vezetett be. A Note nagyobb, mint egy kisautó, de nem nevezhető középkategóriás gépkocsinak - mondta Surányi Péter.

Az új Nissan-modell több mint négy méter hosszú, pontosan, 4.083 mm. Nagy belső terek jellemzik, az üléspárnák mozgathatósága miatt rugalmasan alakítható a csomagtér.

Alaphelyzetben 280 literes, de ha az autós előrehajtja az üléseket, akkor 1.332 literes csomagteret kap.

A gyártó arra figyelt igazán, hogy a belső tereket jól ki lehessen használni - mondta Surányi Péter.

Óriási az első kesztyűtartó, amelynek az az érdekessége, hogy hűthető. Összesen hat italtartó van az autóban, az ülések háttámlájára egy lenyitható asztalt és nagy zsebeket helyeztek.

Surányi Péter jellemzése szerint a Nissan Note dizájnja, színvilága is komolyabb, mint a többi minié.

Az autót széles motorválasztékkal dobta piacra a gyártó, a legkisebb benzinmotor 1,4-es 16 szelepes, de kapható 1,6-ossal vagy dízelmotorral is.

Ötfokozatú váltóval és négysebességes automatával is kínálja a cég, de azt tartja a legvonzóbbnak, hogy a Note alapára öt százalékkal alacsonyabb, mint a vetélytársak hasonló modelljeié.

Címlapról ajánljuk
Száz éve nem látott pusztítást végzett a fagy a cseh gyümölcsösökben

Száz éve nem látott pusztítást végzett a fagy a cseh gyümölcsösökben

Az elmúlt száz év legnagyobb gyümölcskáráról számolnak be a cseh gyümölcstermesztők. A károkat az elmúlt napok fagyos időjárása okozta. A cseh agrárminisztérium pénzügyi támogatást ígér a gyümölcstermesztőknek. Néhányan elvesztették a teljes termésüket. A gyümölcstermesztők szövetsége szerint a kár már meghaladja a 40 millió eurót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

A Politico értesülései szerint az Egyesült Államok pénteken egy 6 milliárd dolláros fegyvercsomagot jelenthet be Ukrajnának a nemrég elfogadott 60,8 milliárd dolláros keretből. A csomag tartalmaz majd Patriot légvédelmi rakétákat, tüzérségi lőszert, drónokat, drón elleni fegyvereket, illetve levegő-levegő rakétákat vadászgépekhez. Az AP két amerikai forrásra hivatkozva arról ír, hogy az ukránok hátrébb vonták a frontvonalról az amerikai Abrams tankokat, mivel az orosz drónok könnyen észreveszik és megtámadják őket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×