eur:
393.53
usd:
354.16
bux:
73239.7
2024. augusztus 22. csütörtök Menyhért, Mirjam
14 millió forint értékű aranyékszer. Forrás: NAV
Nyitókép: Forrás: NAV

Hatalmas fogás a röszkei határállomáson

14 000 000 forint értékű arany lapult az anyósülés mögött.

Az utasülés mögé rejtett, lepedőbe csomagolt arany karkötőkkel jelentkezett belépésre egy török sofőr a röszkei határkirendeltségen. A pénzügyőröknek nem kellett sokáig keresgélnie az értékes zsákmányért. A közel 550 gramm arany karkötők értéke meghaladta a 14 millió forintot. A tettessel bírságot fizetettek ki - ríja a Blikk.

A holland rendszámú Opel vezetője a vámvizsgálaton mélyen hallgatott arról, hogy vámköteles vagy behozatali korlátozás alá eső terméket szállítana.

A 14 millió forintnyi aranyékszer, amit a pénzügyőrök az autó ülése mögött találtak. Forrás NAV
A 14 millió forintnyi aranyékszer, amit a pénzügyőrök az autó ülése mögött találtak. Forrás NAV

A pénzügyőrök alapos kontrollnak vetették alá a járművet, viszont nem sokáig kellett keresniük. A 17 arany karkötőt egy fekete utazótáska alatt, ágyneműbe csavarva találták meg.

Címlapról ajánljuk

Gellért Gábor: speciális gyakorlatokat is kitaláltak Rasovszky Kristófnak

Nemcsak mentálisan bizonyult a legerősebbnek a nyílt vízi úszók mezőnyében Rasovszky Kristóf, hanem fizikailag is topon volt a párizsi ötkarikás játékokon, ezért lett olimpiai bajnok – mondta az InfoRádióban Gellért Gábor, a szakág szövetségi kapitánya. Meglátása szerint a Szajna vizének minősége nem volt megfelelő, de példákat sorolva illusztrálta, hogy korántsem ismeretlen ez a probléma az úszók számára.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.23. péntek, 18:00
Polyánszky Zoltán
a Magyar Sakkszövetség elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×