eur:
390.9
usd:
359.05
bux:
72938.74
2024. július 19. péntek Emília
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
A closeup of a dimly lit prison holding cell door with gripping the bars - 3D render
Nyitókép: allanswart/Getty Images

Letartóztatták az Eperjeskén történt gyilkosság gyanúsítottját

Letartóztatták a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Eperjeskén történt gyilkosság gyanúsítottját, aki megölt egy férfit, egy nőt pedig úgy megvert, hogy az súlyos, életveszélyes sérülésekkel került kórházba.

A Nyíregyházi Törvényszék pénteken az MTI-vel azt közölte, a Nyíregyházi Járásbíróság nyomozási bírója több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntett kísérlete miatt rendelt el letartóztatást.

A gyanú szerint a férfi hétfő éjszaka felkereste otthonában egy nőismerősét. Amikor az asszony ajtót nyitott, kiderült, hogy egy másik férfi van nála.

A gyanúsított ekkor a teraszon felkapott egy szerszámnyelet és azzal többször fejen ütötte a másik férfit, aki a bántalmazás következtében a helyszínen meghalt. A nő próbált elmenekülni, de a támadó visszahúzta és az ágyra lökte, majd őt is többször fejbe ütötte a szerszámnyéllel – közölték.

A gyanúsított ezután hazament, ahol elégette a szerszámnyelet és az elkövetéskor viselt ruházatát.

A nőt két nappal később a munkatársai találták meg, életveszélyes sérülésekkel kórházba vitték, állapota miatt egyelőre nem hallgatható ki.

A bíróság a büntetett előéletű gyanúsított egy hónapra szóló letartóztatását egyrészt a bűnismétlés veszélyével indokolta, másrészt azzal, hogy a kiemelkedő súlyú bűncselekményért kiszabható legsúlyosabb büntetés, az életfogytig tartó szabadságvesztés miatt fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye – írták.

A végzés nem végleges, a gyanúsított és védője fellebbezést jelentett be a letartóztatás elrendelése miatt.

Címlapról ajánljuk
Németh Zsolt: a békemisszió lesz Orbán Viktor beszédének középpontjában a Tusványoson

Németh Zsolt: a békemisszió lesz Orbán Viktor beszédének középpontjában a Tusványoson

Jobb pályán – ez lesz a mottója a jövő héten kezdődő Tusványosi Nyári Szabadegyetemnek. Az elnevezés többszintű értelmezéséről is beszélt az InfoRádió Aréna című műsorban Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának fideszes elnöke, a szabadegyetem alapítója.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×