eur:
389.74
usd:
356.59
bux:
72587.74
2024. július 18. csütörtök Frigyes
Woman judge hand holding gavel to bang on sounding block in the court room.
Nyitókép: Nathaphat/Getty Images

Kikezdett a kiskorú diákjával - bíróság elé kell állnia

Vádat emeltek egy tanár ellen, aki tavaly kikezdett az egyik diákjával és kitartóan próbálta őt rávenni arra, hogy szexuális kapcsolatot létesítsen vele - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség

A Szentesi Járási Ügyészség kiskorú veszélyeztetésének bűntettével vádolja a tanári feladataiból eredő kötelességeit súlyosan megszegő vádlottat.

Az egyik vármegyei iskolában tanárként dolgozó férfi a vádirat szerint 2023 januárjában - azzal az ürüggyel, hogy egy iskolai videót akar telefonon megmutatni neki - rávette a kiskorú diáklányt arra, hogy üljön be az autójába. Ekkor megfogta a combját és a nyakát csókolgatta, de a sértett ellökte magától és visszautasította a közeledését.

Ezután, tavasszal, többször is úgy intézte, hogy a tanórák ürügyén kettesben maradhasson a tanulóval.

Ilyenkor közölte vele, nagyon vágyik arra, hogy intim kapcsolatba kerülhessenek, de a sértett újra és újra visszautasította. A vádlott bűnösségéről a Szentesi Járásbíróság fog dönteni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.18. csütörtök, 18:00
Németh Zsolt
az Országgyűlés Külügyi Bizottságának elnöke
Az EKB kamatdöntését várják a befektetők

Az EKB kamatdöntését várják a befektetők

Jelentős esést szenvedtek el tegnap az amerikai tőzsdék, egyrészt folytatódott a nagy tech részvények felől a piac lemaradóbb részei felé történő rotáció, másrészt pedig csúnyán beleadtak a chipgyártók részvényeibe, miután arról szólóan jelentek meg hírek, hogy az Egyesült Államok szigorítaná az exportkorlátozásokat ezen termékek esetében. Ezek után az ázsiai tőzsdéken szintén jelentős esést lehetett megfigyelni, főleg a chipgyártáshoz kapcsolódó papírok esetében, ami pedig Európát illeti, itt már hangulatjavulás látszik a globális képhez képest.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×