eur:
390.2
usd:
357.81
bux:
72899.65
2024. július 18. csütörtök Frigyes
fotó: police.hu videója
Nyitókép: fotó: police.hu videója

Fellélegezhetnek a nyaralók, elkapták a balatoni parkolók rémét

Többrendbeli üzletszerűen elkövetett lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás a Balatonalmádi Rendőrkapitányságon egy 45 éves székesfehérvári férfival szemben.

A rendőrök letartóztattak egy 45 éves férfi, aki a Balatonhoz járt lopni. A rendőrség beszámolója szerint a székesfehérvári bűnöző június végén balatonakarattyai, balatonalmádi és tihanyi strandok parkolójában tört fel gépkocsikat.

Az autók ablaküvegét törte be, és azokból pénztárcákat, bankkártyákat, ékszereket és tabletet is elvitt.

Július 5-én délután az egyik tihanyi strand parkolójában érték tetten. A férfi éppen nézegette az autókat, amikor a rendőrök lecsaptak rá.

Autójának átvizsgálásakor gépkocsik feltöréséhez használható eszközöket találtak és foglaltak le - közölte a rendőrség.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Hatalmas veszteséget szenvedtek az ukránok egyetlen faluban, évtizedes háborúra készülnek az oroszok – Háborús híreink csütörtökön

Hatalmas veszteséget szenvedtek az ukránok egyetlen faluban, évtizedes háborúra készülnek az oroszok – Háborús híreink csütörtökön

Az ukrajnai háborúban nem lehet biztosan tudni, hogy a felek mekkora veszteségeket szenvednek el a harctéren, a számokat csak tippelni lehet. A ritka kivételek egyike, hogy valamelyik harcoló fél adatokat oszt meg erről. Most az ukránok kivételt tettek egy településért vívott csatával kapcsolatban – írja az Ukrajinszka Pravda. Kiadta napi jelentését az amerikai Institute for the Study of War (ISW) az ukrajnai háborúról, amelyben ezúttal – mások mellett – Dmitrij Medvegyev kijelentéséről és az orosz sajtóról írnak. Cikkünk folyamatosan frissül a az ukrajnai háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×