eur:
392.98
usd:
362.9
bux:
72132.83
2024. július 8. hétfő Ellák
Sérült taxi az Árpád hídon, ahol összeütközött három autó 2024. július 3-án. A balesetben hárman életüket vesztették.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Nem kicsit zűrös életű lehetett balatoni büfésként az Árpád-hídi ámokfutó

B. Roland villával kergethette alkalmazottját, külföldre tervezett távozni.

Az Árpád hídon szerda éjjel történt autós ámokfutás elkövetője eredetileg azért ment Budapestre, hogy munkaerőt szerezzen balatoni büféjéhez - írja a Blikk.

A 43 éves férfi a múlt hét pénteken zárta be bizonytalan ideig büféjét, miután internetes álláshirdetésére jelentkezők nem igazán jelentkeztek, bizonyos tudással bíró kommentelők viszont igen: drogos életmódjára utaltak, illetve arra, hogy hogyan bánt pultos alkalmazottaival: villával kergette vagy meg akarta erőszakolni őket.

B. Roland a lap információi szerint 14 év után tért haza idén nyárra, hogy büfézzen a Balatonnál, annak padlásterében is aludt, amikor ott volt. Szeptemberben pedig távozott is volna.

Amikor a munkaerőhiányt meg akarta oldani, egyből összetörte autóját, aztán egy kapcsolatán keresztül szerzett bérautóval ment Budapestre. Elmondások alapján "szintetikus gyorsítókat" fogyasztott.

A történet folytatása pedig már ismert: szerda reggel a III. kerületben vitték be a rendőrök, de nem álltak fenn bent tartásának körülményei, bár elismerte, hogy drogot fogyasztott. Délután kiengedték, este pedig taxit lopott, és tragédiát okozott vele. A balesetben rajta kívül egy pár vesztette életét.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
Elmaradt a szélsőjobboldali áttörés, de igazán kaotikus forgatókönyv valósult meg – Mi lesz most Franciaországban?

Elmaradt a szélsőjobboldali áttörés, de igazán kaotikus forgatókönyv valósult meg – Mi lesz most Franciaországban?

Meglepetésszerű eredmény született a magas részvétellel lezajlott francia nemzetgyűlési választások második fordulójában. Bár szinte minden felmérés a Marine Le Pen-féle Nemzeti Tömörülés győzelmét jósolta, az exit pollok szerint a baloldali pártok összefogása, az Új Népfront szerezte meg a legtöbb mandátumot, második helyre pedig az Emmanuel Macron elnök mögötti centrista Együtt formáció futott be. Úgy néz ki, a „republikánus front”, vagyis a baloldali és centrista jelöltek egymás javára történő visszalépése működött, és ezzel sokadszorra sikerült megakadályozni a szélsőjobboldal győzelmét. Az exit pollok alapján becsülhető erőviszonyok ugyanakkor azt mutatják, az abszolút többség senkinek nem lesz meg, ami bizonytalan helyzetet idézhet elő Franciaországban.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×