eur:
394.11
usd:
364
bux:
74051.15
2024. augusztus 1. csütörtök Boglárka
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Man in handcuffs
Nyitókép: FOTOKITA/Getty Images

A liftig követtek és fogdostak egy gyermekeivel hazafelé tartó anyukát Budapesten

Több nőt is molesztált a férfi.

A Budapesti XI. és XXII. Kerületi Ügyészség gyorsított eljárásban bíróság elé állított egy szeméremsértően viselkedő 26 éves férfit, akit felfüggesztett fogházbüntetésre ítéltek. A Fővárosi Főügyészség közlése szerint a férfi 2024. május 25-én délelőtt, a XI. kerületben követni kezdett egy számára ismeretlen, 2 kisgyermekével hazafelé tartó nőt, akivel beszélgetést próbált kezdeményezni. A sértett erre nem reagált, illetve igyekezett megszakítani a kommunikációt, a férfi azonban egészen a lakóházának liftjéig követte a sértettet, ahol végül még a liftajtó záródását is megakadályozta a lábával. Ezután a terhelt a sértett akarata ellenére emberi méltóságot sértő módon hozzáért az anyukához. A nő a terheltet kilökte a liftből, a férfi ezután eltávozott.

A férfi másnap, szintén a XI. kerületben, egy másik nőt is követni kezdett az utcán, majd, amikor a sértett hazaért, az akarata ellenére, emberi méltóságát sértve fogdosta és átölelte. A nő végül kiszabadult az ölelésből és egy járókelő rászólt a támadóra, aki ezután elmenekült.

A fővárosi rendőrök azonosították az elkövetőt, és a második támadás napján őrizetbe vették.

A Budapesti XI. és XXII. Kerületi Ügyészség a férfit kélt rendbeli, az emberi méltóságot sértő szeméremsértés vétsége miatt gyorsított eljárásban, még az őrizetbe vétel ideje alatt bíróság elé állította.

A Budai Központi Kerületi Bíróság vád szerint bűnösnek mondta ki a férfit és őt 1 év 6 hónap – végrehajtásában 3 évre felfüggesztett - fogházbüntetésre ítélte.

Az ítélet jogerős.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.01. csütörtök, 18:00
Kárpáti Róbert
sportpszichiáter
Vastag pluszban zártak az amerikai indexek a Fed-döntés mellett

Vastag pluszban zártak az amerikai indexek a Fed-döntés mellett

Jó hangulatban telt a kereskedés ma reggel az ázsiai piacokon, ezt követően pedig Európában is emelkedtek a tőzsdék, és Amerikában is jó a hangulat, a Nasdaq vezetésével raliznak a piacok. A vártnak megfelelő Fed-kamatdöntésre (tartás) nem volt érdemi mozgás a vezető amerikai részvényindexekben, és Jerome Powell Fed-elnök iránymutatásai sem váltottak ki komolyabb csapkodásokat, így a vezető részvényindexek jelentős emelkedéssel zártak.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×