eur:
395.8
usd:
369.53
bux:
69657.29
2024. június 17. hétfő Alida, Laura
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Társasház a IV. kerületi Liszt Ferenc utcában, ahol holtan találtak egy házaspárt az otthonukban 2024. május 24-én. A feltételezett elkövetőt, a házaspár 37 éves fiát elfogták.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

"Nagyjából egy évvel ezelőtt kezdődött a pokoljárása" - megszólalt a szomszéd az újpesti családgyilkosságról

Korábban banknál dolgozott az a fiatalember, aki megölte idősebb szüleit. A ház lakói szerint egy éve viselkedett furcsán.

Félelmetes volt, látszott rajta, hogy valami nem stimmel a sráccal, a gyerekek is féltek tőle a társasházban, ahol gyakran káromkodott. Nagyjából egy évvel ezelőtt kezdődött a pokoljárása, azóta nem szedhette a szükséges gyógyszereit. Pedig alapvetően teljesen értelmes volt,

korábban jó munkája volt, egy banknál dolgozott,

de a betegsége miatt már évek óta nem vállalt munkát. Egyébként egyedül élt, a lakást is a szüleitől kapta – mesélte a Blikknek annak a társasháznka az egyik lakója ahol megioltek két embert.

A gyilkosságról az Infostarton is több cikkben beszámoltunk.

Legutóbb arról, hogy az elfogásakor a vele szemben intézkedő rendőrt is meg akarta ölni az a férfi, aki május 24-dikét megelőző napokban megölte idős szüleit Budapesten, IV. kerületi lakásukban - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség.

A rendőr a felé irányuló szúró mozdulatot észlelve egy lépést hátralépett, így a kés pengéje a jobb mellkasa és a jobb felkarja között a hóna alá csúszott, így sikerült elkerülnie a sérülést. A rendőr társai sokkoló és testi kényszer alkalmazásával a férfit elfogták és megbilincselték - tájékoztattak.

A Központi Nyomozó Főügyészség a férfit - őrizetének elrendelését követően - gyanúsítottként hallgatta ki több ember, részben hivatalos személy sérelmére, hivatalos eljárása alatt, részben a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberölés megalapozott gyanúja miatt. A szökés, illetve elrejtőzés, valamint a bűnismétlés veszélyére figyelemmel letartóztatásának elrendelését indítványozták - közölte a főügyészség.

Címlapról ajánljuk
Kaiser Ferenc: az ukrán külpolitika szempontjából óriási siker a békekonferencia

Kaiser Ferenc: az ukrán külpolitika szempontjából óriási siker a békekonferencia

Bármilyen békemegállapodás alapja csak Ukrajna területi épsége lehet – ez áll a hétvégi svájci békekonferencia zárónyilatkozatában. A dokumentumot a résztvevő 93 országból 81 írta alá, köztük Magyarország, valamint az Európai Unió vezetői. A Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint az orosz vezetés további területszerzésben érdekelt, és a Vlagyimir Putyin által szabott feltételek nem lehetnek kiindulópontjai egy megállapodásnak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.17. hétfő, 18:00
Fürjes Balázs a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja
Gyulay Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke
Új hidegháborút jelez a nukleáris versenyfutás, Oroszország fokozza a támadásokat az ukrán frontvonalakon – Háborús híreink hétfőn

Új hidegháborút jelez a nukleáris versenyfutás, Oroszország fokozza a támadásokat az ukrán frontvonalakon – Háborús híreink hétfőn

A Nemzetközi Kampány a Nukleáris Fegyverek Eltörléséért (Ican) szerint 2023-ban a nukleáris fegyverekre fordított globális kiadások 13 százalékkal emelkedtek, rekordösszeget jelentő 91,4 milliárd dollárra nőnek. Az Egyesült Államok és Kína fordítja a legnagyobb összegeket a - jelentette a The Guardian. Az orosz hadsereg fokozta a támadások ütemét a vasárnap véget ért svájci békekonferencia idején - jelentette az ukrán vezérkar. Cikkünk folyamatosan frissül a háború legfrissebb aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×