eur:
397.72
usd:
372.06
bux:
70457.44
2024. június 21. péntek Alajos, Leila
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Társasház a IV. kerületi Liszt Ferenc utcában, ahol holtan találtak egy házaspárt az otthonukban 2024. május 24-én. A feltételezett elkövetőt, a házaspár 37 éves fiát elfogták.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

"Nagyjából egy évvel ezelőtt kezdődött a pokoljárása" - megszólalt a szomszéd az újpesti családgyilkosságról

Korábban banknál dolgozott az a fiatalember, aki megölte idősebb szüleit. A ház lakói szerint egy éve viselkedett furcsán.

Félelmetes volt, látszott rajta, hogy valami nem stimmel a sráccal, a gyerekek is féltek tőle a társasházban, ahol gyakran káromkodott. Nagyjából egy évvel ezelőtt kezdődött a pokoljárása, azóta nem szedhette a szükséges gyógyszereit. Pedig alapvetően teljesen értelmes volt,

korábban jó munkája volt, egy banknál dolgozott,

de a betegsége miatt már évek óta nem vállalt munkát. Egyébként egyedül élt, a lakást is a szüleitől kapta – mesélte a Blikknek annak a társasháznka az egyik lakója ahol megioltek két embert.

A gyilkosságról az Infostarton is több cikkben beszámoltunk.

Legutóbb arról, hogy az elfogásakor a vele szemben intézkedő rendőrt is meg akarta ölni az a férfi, aki május 24-dikét megelőző napokban megölte idős szüleit Budapesten, IV. kerületi lakásukban - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség.

A rendőr a felé irányuló szúró mozdulatot észlelve egy lépést hátralépett, így a kés pengéje a jobb mellkasa és a jobb felkarja között a hóna alá csúszott, így sikerült elkerülnie a sérülést. A rendőr társai sokkoló és testi kényszer alkalmazásával a férfit elfogták és megbilincselték - tájékoztattak.

A Központi Nyomozó Főügyészség a férfit - őrizetének elrendelését követően - gyanúsítottként hallgatta ki több ember, részben hivatalos személy sérelmére, hivatalos eljárása alatt, részben a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberölés megalapozott gyanúja miatt. A szökés, illetve elrejtőzés, valamint a bűnismétlés veszélyére figyelemmel letartóztatásának elrendelését indítványozták - közölte a főügyészség.

Címlapról ajánljuk
A szlovák egészségügyi kormánybiztos szerint nem is volt Covid-járvány

A szlovák egészségügyi kormánybiztos szerint nem is volt Covid-járvány

Komoly nemzetközi problémát okozhat Szlovákiának, hogy június elején – a világon egyedüli államként – nem csatlakozott az Egészségügyi Világszervezet (WHO) Nemzetközi Egészségügyi Rendszabályaihoz. A Szlovákiát képviselő Peter Kotlár a pozsonyi parlament egészségügy bizottsági ülésén azt mondta, hogy ő csak az „emberi jogokat és az ország szuverenitását” védte azzal, hogy elutasították a dokumentum alkalmazását. Kotlár azt is megismételte, hogy Szlovákiában egyébként sem volt covid-járvány.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.21. péntek, 18:00
Ferencz Orsolya
űrkutatásért felelős miniszteri biztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×