eur:
398.27
usd:
372.27
bux:
69536.56
2024. június 16. vasárnap Jusztin
Door handle
Nyitókép: Photographer, Basak Gurbuz Derma

Holtan találtak egy házaspárt Budapesten

Felmerült az idegenkezűség gyanúja, a pár fiát elfogták.

Holtan találtak egy házaspárt újpesti otthonában, a feltételezett elkövetőt, a házaspár 37 éves fiát elfogták - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) péntek délután az MTI-vel.

Azt írták péntek délelőtt a férfi áldozat testvére jelentette be, hogy nem éri el testvérét, és nem tudja a házaspárral a kapcsolatot felvenni. A rendőrök a katasztrófavédelem munkatársainak segítségével bejutottak a házaspár IV. kerületi, Liszt Ferenc utcában található ingatlanjába, ahol a házaspárt holtan találták.

Tekintettel arra, hogy felmerült az idegenkezűség gyanúja, a Budapesti Rendőr-főkapitányság emberölés gyanúja miatt nyomozást rendelt el, és a nyomozók megkezdték az elkövető azonosítását, elfogását - tudatta a rendőrség. A feltételezett elkövetőt, a házaspár 37 éves fiát a bevetési osztály nyomozói egy órán belül újpesti lakásán elfogták.

A férfi előállítása, elszámoltatása folyamatban van - ismertette a BRFK.

Címlapról ajánljuk

DK-s pártalapító küldte el Gyurcsány Ferencet

A Facebook-oldalán posztolt Leel-Őssy Gábor, a 2010-es pártalapítók egyike, aki a 2022-es választáson az ellenzéki összefogás képviselőjelöltje volt. Azt ajánlott a Gyurcsány Ferencnek, hogy megírhatná első könyvét
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.17. hétfő, 18:00
Fürjes Balázs a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja
Gyulay Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×