eur:
395.52
usd:
369.2
bux:
70392.06
2024. június 24. hétfő Iván
Door handle
Nyitókép: Photographer, Basak Gurbuz Derma

Holtan találtak egy házaspárt Budapesten

Felmerült az idegenkezűség gyanúja, a pár fiát elfogták.

Holtan találtak egy házaspárt újpesti otthonában, a feltételezett elkövetőt, a házaspár 37 éves fiát elfogták - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) péntek délután az MTI-vel.

Azt írták péntek délelőtt a férfi áldozat testvére jelentette be, hogy nem éri el testvérét, és nem tudja a házaspárral a kapcsolatot felvenni. A rendőrök a katasztrófavédelem munkatársainak segítségével bejutottak a házaspár IV. kerületi, Liszt Ferenc utcában található ingatlanjába, ahol a házaspárt holtan találták.

Tekintettel arra, hogy felmerült az idegenkezűség gyanúja, a Budapesti Rendőr-főkapitányság emberölés gyanúja miatt nyomozást rendelt el, és a nyomozók megkezdték az elkövető azonosítását, elfogását - tudatta a rendőrség. A feltételezett elkövetőt, a házaspár 37 éves fiát a bevetési osztály nyomozói egy órán belül újpesti lakásán elfogták.

A férfi előállítása, elszámoltatása folyamatban van - ismertette a BRFK.

Címlapról ajánljuk

Indulhat a számolgatás - Most napokon át fotelszurkoló a magyar labdarúgó-válogatott

Marco Rossi csapata nincs most könnyű, de lehetetlen helyzetben sem, a magáét megtette, 3 ponttal legalább az esélyt megteremtette magának azzal, hogy a nyolcaddöntőben folytassa a németországi labdarúgó-Európa-bajnokságon. És akkor most indul a matekóra.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.24. hétfő, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanár
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×