eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Parent is holding her little girls arm and is about to use violence. Representing child abuse and domestic violence.
Nyitókép: simarik/Getty Images

Súlyos büntetést kapott a hétéves nevelt lányát szexuálisan bántalmazó férfi

Első fokon 14 év fegyházbüntetést kapott. Akkor fajtalankodott, amikor a gyerek anyja nem volt otthon.

A tájékoztatás szerint 2023 első felében nyergesújfalui lakásukban két alkalommal szexuálisan bántalmazta élettársa korábbi kapcsolatából született 7 éves lányát, kihasználva édesanyja távollétét.

A Tatabányai Törvényszék a férfit a fegyházbüntetés mellett véglegesen eltiltotta minden tevékenységtől, ahol 18. életévét be nem töltött személy nevelését, felügyeletét, gondozást, gyógykezelését végezheti, illetve ilyen személlyel hatalmi, vagy befolyási viszonyban állhat. Az elkövető feltételes szabadságra nem bocsátható.

Az ítélet nem jogerős, az ügyész a szabadságvesztés súlyosításáért, a vádlott és védője elsősorban felmentésért, másodsorban enyhítésért, valamint a minősítés megváltoztatása miatt jelentett be fellebbezést.

Címlapról ajánljuk
Bizonytalan jövő: veszélybe kerülhetnek a tokaji és a villányi szőlőültetvények is

Bizonytalan jövő: veszélybe kerülhetnek a tokaji és a villányi szőlőültetvények is

Sokkal több a megműveletlen hazai szőlőterület, mint a korábbi években. A probléma mára a nagy hagyományokkal és presztízzsel rendelkező borvidékeket is elérte. Az Agrárszektor főszerkesztője azt mondta az InfoRádióban, hogy folyamatosan romlik a munkaerő minősége is, miközben egyre több gazdaság veszteséges, így valószínűleg nehéz évek várnak a magyar borágazatra.

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
A szemes kávé felé hajtja a drágulás a fogyasztókat

A szemes kávé felé hajtja a drágulás a fogyasztókat

Már meghallgatható a Portfolio Checklist vasárnapi különkiadása. A műsornak egyetlen témája volt: április első felében elszállt, és 18 havi csúcsig ugrott az arabica típusú kávé határidős jegyzése. A képet tovább bonyolítja, hogy a robusta kávé termékpiaci ára gyorsabban nőtt, mint az arabicáé, s így ismét konganak a vészharangok, hogy holnapra luxussá válik a mindennapi feketénk. A témáról Árok Gábort, a Coca-Cola HBC Magyarország kávé üzletágának vezetőjét kérdeztük.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×