eur:
389.69
usd:
363.49
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Sharp shards of car glass on the asphalt
Nyitókép: Berezko/Getty Images

A büntetőfékezés már lejárt lemez, helyette itt van a büntető-tolatás - videó

Új szintre lépett a közúti feszültségkezelés Vecsésen, ahol egy tréler sofőrje duplán is visszatámadt egy szóváltást követően.

Monori rendőrök kerítették elő azt a 28 éves sofőrt, aki egy közlekedési szituációból kialakult nézeteltérést paprikaspray-vel és tolatásos autózúzással intézett el - írja a Portfolio. Az esetről videó is készült, melyet a rendőrség Facebook-oldalán közzétett.

A rendő rei az esetet bemutató posztban azt írják, hogy az incidenst elszenvedő autóban egy család ült - apa, anya és két gyerek. Az autó a vecsési Fő úton haladt, a kora délutáni forgalom nem volt túl nagy, egy fehér tréler mégis bevágott elé, miután a sort előzte.

A családfő fékezés után maga elé engedte a trélert, majd a következő piros lámpánál odalépett a sofőrhöz, hogy kérdőre vonja a manőveréért. Válasz helyett a tréler vezetője a kanyarodó sávba átvágva elhajtott, majd visszatolatott.

Először paprikaspray-vel arcon fújta a családapát, majd nagy lendülettel az úttesten álló autója elejének tolatott, végül elhajtott.

A rendőrség rendszám alapján azonosította a trélert és tulajdonosát. Másnap már szemlézték a trélert és garázdaság miatt kihallgatták az utóbbit. Az üllői férfi csak ennyit mondott: „panasszal élek, nem követtem el a bűncselekményt, nem kívánok vallomást tenni”.

A büntetőeljárás egyelőre garázdaság miatt folyik a Monori Rendőrkapitányságon, az később derül ki, hogy bővíthető-e a gyanúsítás köre más bűncselekménnyel - írják a posztban.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×