eur:
390.97
usd:
366.77
bux:
68142.02
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Unsplash.com

Kiszolgáltatott ismerősét erőszakolta meg a koros férfi

A Kaposvári Járási Ügyészség szexuális erőszak bűntette miatt emelt vádat azzal a hetvenes éveiben járó férfival szemben, aki a nőismerőse kiszolgáltatott állapotát kihasználva követett el a sérelmére súlyos nemi erkölcs elleni bűncselekményt.

A vádirat lényege szerint a büntetett előéletű, erőszakos szexuális bűncselekmény miatt már korábban elítélt férfi régebb óta ismerte a vele azonos községben lakó sértettet, akinek alkalmanként a házkörüli teendők ellátásban is segített.

A mozgásszervi megbetegedésben szenvedő asszony hosszabb ideje lakott egyedül. Az ittas állapotban lévő vádlott a sértett körülményeit ismerve 2023 januárjában megjelent az asszony házában, ahol a kiszolgáltatott állapotát kihasználva erőszakot alkalmazva szexuális cselekményt végzett a sértetten.

Az asszony az állapotához mérten igyekezett védekezni, és ennek során sikerült lelöknie magáról a férfit, majd az utcafronti ablakot kinyitva segítségért kiáltott, amitől a vádlott megijedt és elmenekült a helyszínről. A sértett a bűncselekmény elkövetése során nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett.

Az asszony a történtekről másnap beszámolt a lányának, aki haladéktalanul értesítette a rendőrséget. A nyomozók a férfit nyomban elfogták, majd az ügyészség indítványára a bíróság a férfi letartóztatását is elrendelte – olvasható a Somogy Vármegyei Főügyészség sajtóközleményében.

Az ügyészség a Kaposvári Járásbíróságra benyújtott vádiratában az azóta is letartóztatásban lévő férfival szemben végrehajtandó börtönbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabására tett indítványt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 30. 19:41
×
×
×
×