eur:
379.55
usd:
351.52
bux:
58432.29
2023. december 6. szerda Miklós
Nyitókép: Pixabay

Két autó ütközött, 7-en sérültek, 23 emberrel szemben intézkedtek Budapesten

Illegális bevándorlók utaztak abban a gépjárműben, amelyik vasárnap összeütközött egy másik járművel a Belvárosban.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) tájékoztatása szerint heten sérültek meg a vasárnap délelőtti fővárosi közúti balesetben, amikor két autó ütközött össze az V. kerületben.

A rendőrség a Múzeum körúti helyszínen 23 szír állampolgárt vont intézkedés alá - tették hozzá.

A baleset körülményeit vizsgálják, és mivel a szír állampolgárok nem tudták igazolni, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon, a BRFK embercsempészés miatt indított eljárást.

Címlapról ajánljuk
Hornung Ágnes képviselő lett, ezzel megdőlt egy parlamenti rekord

Elemzés
Hornung Ágnes képviselő lett, ezzel megdőlt egy parlamenti rekord

Kiadta Hornung Ágnesnek, a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkárának a novemberben elhunyt Turi-Kovács Béla országgyűlési képviselői mandátumát a Nemzeti Választási Bizottság. Herczeg Sándor politológus segítségével megnéztük, hogyan alakult a nők képviselete az Országgyűlésben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.06. szerda, 18:00
Stumpf István
egyetemi tanár, a Bibó Szakkollégium és a Századvég Alapítvány alapító igazgatója, korábbi alkotmánybíró és kancelláriaminiszter
Nagy Márton nagy feladatot kapott

Nagy Márton nagy feladatot kapott

Nagyon érdekes döntéseket rejtett el a kormány a kedden késő este megjelent határozatában, amivel a kormány ügyrendjéről szóló határozatát módosítja. Ennek lényege, hogy némiképp változik a kormányzati döntéselőkészítés: a Gazdasági Kabinet hatásköre kiszélesedik és december 7-étől Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter fogja vezetni Varga Mihály pénzügyminiszter helyett. Varga Mihály viszont kapott egy új eszközt a kezébe.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×