eur:
389.63
usd:
361.82
bux:
68511.54
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
closeup of a young caucasian man throwing a punch to the observer, with a dramatic effect
Nyitókép: Getty Images/ nito100

Vérfürdő a kőbányai lakásban, életfogytiglant kapott a volt barát

A 2019-es gyilkosság után 4 évvel ítélték el a 23 éves nő gyilkosát. Legkorábban 25 év múlva szabadulhat.

A 23 éves lány, akinek az édesapja egyébként rendőr, szakítani akart az őt rettegésben tartó férfival, aki többször is azzal fenyegette, hogy megöli, ha elhagyja. Az ominózus napon a férfi azzal az indokkal kéredzkedett fel a Kőbányán élő lányhoz, hogy elvigye a szakítás után nála maradt holmijait. A férfi bement a lány lakásába, majd gyakorlatilag szétkaszabolta, és elvágta a nyakát - írja a 24.hu.

Az iszonyatos vérfürdőt rendező férfi végig tagadta a bűnösségét és semmiféle megbánást nem tanúsított az egész eljárás során. Azt ugyan elismerte korábban, hogy járt a lakásban, de azt állította, hogy nem ő, hanem két idegen férfi bántalmazta a lányt.

A férfi életfogytiglant kapott januárban első fokon azzal, hogy 25 év múlva bocsáthassák csak szabadlábra majd a leghamarabb feltételesen.

Az ügyész tudomásul vette a döntést, míg a vádlott és védője felmentésért, illetve enyhítésért fellebbezett. A Fővárosi Ítélőtábla azt közölte, hogy helybenhagyták a büntetést, így az jogerős.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Az év eddigi legdrágább irodaháza cserélt gazdát Bécsben

Az év eddigi legdrágább irodaháza cserélt gazdát Bécsben

Megvásárolta a Wilhelm von Finck csoport tagvállalataként működő Euro Real Estate az IMMOFINANZ-tól a City Tower Vienna-t - számolt be róla az eladó. A 87 méter magas irodaépület több mint 150 millió eurós (kb. 58 milliárd forint) vételára az idei év eddigi legmagasabb összegű tranzakciója az osztrák ingatlanpiac irodaszegmensében.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 4. 16:40
×
×
×
×