eur:
380.25
usd:
351.47
bux:
58509.85
2023. december 4. hétfő Barbara, Borbála
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
closeup of a young caucasian man throwing a punch to the observer, with a dramatic effect
Nyitókép: Getty Images/ nito100

Vérfürdő a kőbányai lakásban, életfogytiglant kapott a volt barát

A 2019-es gyilkosság után 4 évvel ítélték el a 23 éves nő gyilkosát. Legkorábban 25 év múlva szabadulhat.

A 23 éves lány, akinek az édesapja egyébként rendőr, szakítani akart az őt rettegésben tartó férfival, aki többször is azzal fenyegette, hogy megöli, ha elhagyja. Az ominózus napon a férfi azzal az indokkal kéredzkedett fel a Kőbányán élő lányhoz, hogy elvigye a szakítás után nála maradt holmijait. A férfi bement a lány lakásába, majd gyakorlatilag szétkaszabolta, és elvágta a nyakát - írja a 24.hu.

Az iszonyatos vérfürdőt rendező férfi végig tagadta a bűnösségét és semmiféle megbánást nem tanúsított az egész eljárás során. Azt ugyan elismerte korábban, hogy járt a lakásban, de azt állította, hogy nem ő, hanem két idegen férfi bántalmazta a lányt.

A férfi életfogytiglant kapott januárban első fokon azzal, hogy 25 év múlva bocsáthassák csak szabadlábra majd a leghamarabb feltételesen.

Az ügyész tudomásul vette a döntést, míg a vádlott és védője felmentésért, illetve enyhítésért fellebbezett. A Fővárosi Ítélőtábla azt közölte, hogy helybenhagyták a büntetést, így az jogerős.

Címlapról ajánljuk
Nagy Márton: egyszerre lehet egyensúly és növekedés, ez most a cél

Nagy Márton: egyszerre lehet egyensúly és növekedés, ez most a cél

Rengeteg kérdést kell tisztázni, de az év végéig le szeretnénk zárni az adásvétel aláírását. A következő hetekben felszáll a füst – mondta az Budapest Airport küszöbön álló megvásárlásáról Nagy Márton az InfoRádió Aréna című műsorában. A gazdaságfejlesztési miniszter beszélt az inflációs várakozásokról, a fogyasztás fellendüléséről, a növekedési kilátásokról és az uniós pénzek nélküli működésről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.05. kedd, 18:00
Kunhalmi Ágnes
a Magyar Szocialista Párt társelnöke
Januárban jön a pedagógusok béremelése, változhat a teljesítményértékelés

Januárban jön a pedagógusok béremelése, változhat a teljesítményértékelés

Januárban a minimálbéremeléshez képesti 10 százalékos emelésre számíthatnak a tanárok, felülvizsgálhatják a státusztörvény teljesítményértékelési rendszerét. A PISA-teszteken rossz eredményre számítanak a magyar diákoktól, melyet a koronavírus-járvány miatti nehézségeknek tulajdonítanak – többek között ezekről a témákról beszélt Pintér Sándor belügyminiszter a parlamenti meghallgatásán a Telex szerint.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×