eur:
389.2
usd:
363.72
bux:
68263.41
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
fotó: ügyészség
Nyitókép: ügyészség

Kiengedték a pszichiátriáról, 25-ször szúrta meg a feleségét

Az ügyészség vádat emelt a feleségét halálra szurkáló idős, szatmári férfi ellen.

A vádirat szerint a 60-as évei közepén járó férfi feleségével együtt egy szatmári faluban élt. Kapcsolatuk kiegyensúlyozatlan volt, a vádlott gyakran veszekedett feleségével, amely esetenként a vádlott részéről tettlegességig fajult.

A férfit évek óta rendszeresen kezelték pszichiátrián, l

egutóbb éppen a bűncselekmény napján, 2022. október 20-án engedték haza a nagykállói szakkórházból.

Mikor az idős férfi az esti órákban hazaért, féltékenykedni kezdett, ezért veszekedett az asszonnyal. Eközben a konyhapultról magához vett egy 12 cm pengehosszúságú konyhakést, és azzal legalább 25 esetben megszúrta a nőt, aki védekezett, és a konyhából a szobán át a bejárati folyosóig menekült, ahol összeesett és meghalt.

A vádlott ekkor elment az orvosi ügyeletre, ahol az ügyeletes orvosnak bejelentette, hogy megölte a feleségét, és kérte, hogy értesítsék a rendőrséget.

A főügyészség a férfit különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettével vádolja, vele szemben életfogytig tartó fegyházbüntetés kiszabását indítványozta azzal, hogy legkorábban 25 év elteltével legyen feltételes szabadságra bocsátható.

Címlapról ajánljuk

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×