eur:
390.36
usd:
368.53
bux:
55356.93
2023. szeptember 26. kedd Jusztina, Pál
Nyitókép: Police.hu

Egy „kristályban” utazó drogkereskedő hálózat 15 tagját tartóztatták le

Letartóztatták egy drogkereskedő hálózat 15 tagját bűnszövetségben elkövetett, új pszichoaktív anyaggal való visszaélés bűntette miatt Bács-Kiskun vármegyében – közölte a vármegyei főügyészség.

Tájékoztatásuk szerint a Bajai Járásbíróság három nő és két férfi, míg a Kecskeméti Járásbíróság négy nő és hat férfi letartóztatását rendelte el.

Emellett a nyomozási bíró elrendelte egy további gyanúsított bűnügyi felügyeletét; a döntés ellen az ügyészség fellebbezést jelentett be.

Azt írták, a gyanú szerint a jánoshalmi, sükösdi és miskei elkövetők több éven keresztül „kristály” fantázianevű új pszichoaktív anyaggal kereskedtek. Széles vevőkörük zavartalan drogellátásának biztosításáért együttműködtek, az árakat egyeztették, szükség esetén az értékesítésben is kisegítették egymást.

A drogkereskedő hálózat felszámolásakor a nyomozók 9 férfit és 7 nőt vettek őrizetbe, majd gyanúsítottként kihallgatták őket.

A letartóztatásról szóló döntés egyik esetben sem végleges.

Címlapról ajánljuk
Trump lehetősége? Nyugalomba vonul a befolyásos és nőfaló médiacézár

Trump lehetősége? Nyugalomba vonul a befolyásos és nőfaló médiacézár

Egy korszak ér véget a média világában a világ egyik legbefolyásosabb médiacézárja, Rupert Murdoch távozásával, ami új ajtót nyithat meg Donald Trump előtt. A jobboldali beállítottságú, ausztrál származású Murdochot a baloldalon sokan mefisztói figurának tartották. A Fox News és a News Corporation tulajdonosaként ugyanis példátlan befolyása volt a fontosabb angol nyelvű országok politikájára.

Orbán Viktor: ha így marad, beavatkozunk az üzemanyagárakba

A miniszterelnök napirend előtti felszólalásával kezdődött a parlamenti ősz. Szónoklatára az ellenzéki képviselők reagálnak, majd Orbán Viktort megilleti a viszonválasz joga. Tartson velünk az ősz első szócsatáján.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×