eur:
390.94
usd:
365.92
bux:
68142.02
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
ARRESTED AND HANDCUFFED MAN ON THE STREET NEXT TO A CAR. REAR VIEW.
Nyitókép: Rafa Jodar/Getty Images

Döbbenetes bűntény: húsdarálóval és húsvillával akartak ölni

Emberölési kísérlet miatt emeltek vádat egy 58 éves nő ellen, aki egy román ismerőse segítségével támadt rá az élettársára.

A vádirat szerint a megtámadott férfi eredetileg együtt iszogatott az élettársával és egy közelben lakó, román férfivel, de egy ponton elment aludni. Abból lett konfliktus, hogy mikor felébredt, számonkérte a nőt, hogy azóta is a másik férfi társaságában tölti az időt.

A nő dühében felkapott egy húsvillát, amivel többször az élettársa mellkasa felé szúrt, a férfi azonban kitért a támadás elől. A nő ezután egy üres borosüveggel verte fejbe a párját, majd a román férfi kezébe adott egy öntöttvas húsdarálót, és arra kérte, hogy azzal üsse tovább az élettársát.

Az áldozat megpróbált elmenekülni, de

ekkor a román férfi fejbe dobta őt a húsdarálóval, ezért elesett.

A román férfi a földön fekvő ismerősét többször is fejbe verte a húsdarálóval, mielőtt sikerül kimenekülnie egy közeli útra, ahol az arra járó autósoktól kért segítséget.

A román férfi követte a menekülő áldozatot, útközben a húsdarálót bedobta egy óvoda udvarára, és puszta kézzel folytatta volna a bántalmazást, ha nem érkeztek volna szemtanúk az áldozat segítségére.

A megvert férfi életveszélyes fejsérüléseket szenvedett, és az ügyészség szerint csak a védekezésének és a véletlennek köszönhetően nem halt bele a támadásba. A nő mellett a húsdarálóval támadó férfit is emberölés bűntettének kísérletével vádolja, és mindkettőjükkel szemben végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását indítványozták a vádiratban, valamint azt is, hogy a román férfit határozott időre utasítsák ki Magyarországról.

Címlapról ajánljuk
Nagy Sándor Gyula: latinos hiszti miatt tűnt el négy napra a spanyol kormányfő

Nagy Sándor Gyula: "latinos hiszti" miatt tűnt el négy napra a spanyol kormányfő

Nem mond le hivataláról Pedro Sánchez spanyol miniszterelnök, aki azt követően helyezte kilátásba távozását, hogy felesége ellen vizsgálat indult egy korrupciós ügyben. Nagy Sándor Gyula, a Budapesti Corvinus Egyetem egyetemi tanára szerint ez az ügy egy tízéves, a kormányfő és családja számára rendkívül megterhelő folyamat egyik állomása, ezért négy napra el is csendesedett az ország vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×