eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Nyitókép: Unsplash.com

Nyakon lőtték a kuncsaftot a lányok futtatói Budapest belvárosában

Prostitúcióból és az ügyfeleik kirablásából élt két nő Budapesten. 2020 szeptemberétől fél éven keresztül folytatták ezt a tevékenységet, de elkapták őket.

Vádat emeltek két huszonéves, szexmunkából élő nővel szemben, akik meglopták, kirabolták ügyfeleiket. Mobiltelefont, karórát, bankkártyát vettek el a gyanútlan kuncsaftoktól. Az egyik alkalommal egy légpisztoly is előkerült.

Történt ugyanis, hogy tavaly januárban egy VI. kerületi lakásban kihasználták az ügyfeleik figyelmetlenségét, és ellopták a mobiltelefonjaikat. Ezt követően le akartak lépni, de a két férfi észrevette a lopást.

Ekkor az egyik nő a táskájából elővett egy légpisztolyt, amit a sértettekre fogott. Időközben két férfi ismerősük is a lakáshoz ért, akik a bejárati ajtót rugdosni kezdték, és közben a sértetteket hangosan fenyegették - írja az ügyészség honlapja.

A két nő végül a társasház folyosójára nyíló ablakán keresztül mászott ki a lakásból. Ugyanezen az ablakon keresztül az egyik férfi társuk egy tőrrel szúró mozdulatokat tett az egyik vendég irányába, a másik férfi támadó pedig a női társásától átvett légpisztollyal lövést adott le a feje irányába, ami a férfit a nyakán találta el. Ezt követően a vádlottak elmenekültek a helyszínről.

Használni akarták a lopott bankkártyát

Az ügyészség mind a 4 vádlottal szemben fegyházbüntetés kiszabását indítványozta.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×