eur:
368.78
usd:
344.64
bux:
48800.45
2023. június 7. szerda Róbert

Román állampolgár erőszakolt meg egy nőt Budán

Az áldozat a Krisztinavárosban sétált hazafelé éjszaka.

A megalapozott gyanú szerint egy román állampolgárságú férfi a XII. kerületben egy hazafelé sétáló nőt támadott meg, és a sérelmére szexuális erőszakot követett el – írja közleményében a Fővárosi Főügyészség.

A jelenlegi adatok szerint, a gyanúsított 2021. június 18-án az éjszakai órákban megszólította a XII. kerület, Krisztina körút környékén gyalogosan haladó, hazafelé tartó sértettet, és beszélgetést kezdeményezett vele. A nő eleinte válaszolt a gyanúsított kérdéseire, aztán

kellemetlennek találta a beszélgetést és próbálta elküldeni a férfit,

miközben próbált gyors tempóban elhaladni mellőle, a gyanúsított azonban továbbra is követte őt. Amikor a sértett egy lépcsősorhoz ért, még gyorsabb tempóban kezdett menni, hogy maga mögött hagyja a gyanúsítottat. A férfi a lépcsőnél azonban rátámadt a sértettre, derekát megragadva a földre rántotta, leszorította és fojtogatni kezdte, majd akarata ellenére, erőszakkal szexuális cselekményt végzett vele.

A sértett folyamatosan ellenállt, kiabált, ami megzavarta a gyanúsítottat, ezért abbahagyta a nő bántalmazását

és elhagyta a helyszínt.

A sértettnek a bántalmazás során az egyik ujja eltört.

A férfit a rendőrök rövid időn belül azonosították és elfogták, majd szexuális erőszak bűntette miatt gyanúsítottként kihallgatták.

A Fővárosi Főügyészség indítványára a Budai Központi Kerületi Bíróság nyomozási bírája a gyanúsított letartóztatását elrendelte.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×