eur:
392.44
usd:
367.14
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Csak úgy – Szerelmi bánatában kezdett lövöldözni Érden egy férfi

Gyönyörködve Érd-Parkváros egyik kertjében, előkapta gázpisztolyát, s célba vett egy biztonsági kamerát.

„Nem tudom ki ez az ember, fogalmam sincs, mit akarhatott. Egyetlen ellenségem sincs – idézi a ripost.hu cikke a neve elhallgatását kérő családfőt. – A kamerába lőtt bele, hogy lássuk. Én csak később néztem meg a felvételt, de az édesanyám, a feleségem és a 2 éves kisfiam otthon volt. A feleségem élőben nézte végig az egészet a kamerán, sokkos állapotba került, jelenleg pszichológushoz jár.”

A rémült szemtanúk 2 millió forintot ajánlottak a Facebook-oldalon annak, aki bármit tud a lövöldöző személyéről, s a történteket jelentették a rendőrségen is. A nyomravezetői díjra végül nem volt volt szükség: a lövöldöző nem sokkal később feladta magát.

A rendőrség a ripost megkeresésére elmondta: gyanúsítottként hallgatták ki a 37 éves helyi férfit, aki beismerő vallomásában elmondta, összeveszett a barátnőjével, idegességében bevett két nyugtatót, majd céltalanul kocsikázni kezdett Érden. Parkvárosnál leparkolt, egy házban gyönyörködött, a következő pillanatban viszont eszébe jutott a barátnője, erre elővette gáz- és riasztófegyverét, többször a levegőbe lőtt, majd elhajtott. A férfi bevallása szerint megbánta tettét, senkit nem akart bántani, sem megijeszteni.

Az Érdi Rendőrkapitányság garázdaság gyanúja miatt indított eljárást a férfi ellen.

A családfő úgy tudja, a férfit szabadon engedték.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 15:12
×
×
×
×