eur:
394.34
usd:
369.64
bux:
65189.79
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: Pixabay.com

Szemeteszacskóval fojtotta meg, savval öntötte le élettársát a nő

Nem jogerősen tizenöt év fegyházra ítélt a Kecskeméti Törvényszék egy nőt, aki 2019 nyarán Dávodon élettársát szemeteszacskóval megfojtotta, a testét egy gödörbe húzta, majd sósavval és hipóval öntötte le.

A törvényszék tájékoztatása szerint a nő és élettársa egy közösségi oldalon ismerkedtek meg, majd összeköltöztek egy dávodi házba, amelyet a férfi bérelt. A nő nem dolgozott és ellátásban sem részesült, míg a férfi közmunkásként dolgozott és alkalmi munkákat is vállalt.

A pár gyakran veszekedett, mivel a nő a házimunkát sem végezte el, ezért a férfi többször felszólította, hogy költözzön el. Egy alkalommal a nő kitette a ház elé egy zsákban a férfi ruháit, és azt hazudta, hogy egy ismerőse megvette az ingatlant.

Múlt nyáron egy újabb vita alkalmával a férfi megpofozta a nőt, mire ő egy bottal nyakon ütötte. Kis idő múlva a férfi elvesztette eszméletét, a nő azonban nem hívott segítséget, hanem élettársa fejére egy szemeteszacskót húzott, amit a nyakán szorosan megkötött. A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség korábbi tájékoztatása szerint a nő a férfi lábára kötelet erősített, amelynek segítségével a veteményesben lévő gödörbe húzta, a testét sósavval és hipóval öntötte le, majd betemette.

Néhány nap múlva, amikor a férfit munkatársai keresni kezdték, a nő azt állította, hogy külföldre ment dolgozni. Ennek igazolására élettársa telefonjáról üzeneteket küldött a saját készülékére, illetve az érdeklődőknek is.

A Kecskeméti Törvényszék 15 év fegyházra ítélte a nőt, aki aljas indokból megölte védekezésre képtelen élettársát. Az ítélet nem jogerős, mivel mind az ügyészség, mind a vádlott és védője fellebbezést jelentett be.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.
VIDEÓ
Lezuhant egy stratégiai bombázó Oroszországban, ismét ukrán támadás volt Belgorod ellen – Ukrajnai háborús híreink pénteken

Lezuhant egy stratégiai bombázó Oroszországban, ismét ukrán támadás volt Belgorod ellen – Ukrajnai háborús híreink pénteken

Egy Tu-22M3 stratégiai bombázó repülőgép lezuhant Oroszország Sztavropoli területén. A négy pilóta katapultált, egyikőjüket még keresik. Az orosz védelmi minisztérium szerint a balesetet technikai probléma okozta. Vjacseszlav Gladkov belgorodi kormányzó szerint 25 légieszközt semmisítettek meg az Ukrajnával határos régió fölött péntekre virradóra. Néhány épületben kár keletkezett.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×