eur:
392.87
usd:
367.94
bux:
0
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Nyitókép: bpiautosok.hu

Újabb büntetőfékezés, büntetés nélkül

Ezúttal az M5-ös autópálya bevezetőjén vett életveszélyes elégtételt egy autós a vélt sérelméért.

A bpiautosok.hu oldalra került fel egy újabb felvétel, amelyen a másik autóst veszélyeztetve egy életveszélyes manőverrel próbált bosszút állni egy sofőr. Ezúttal egy Alfa vezetőjének nem tetszett az, hogy a másik autós nem húzódott le időben az útjából.

Ezért bevárta, és az utolsó pillanatban elé akart vágni, ezzel csaknem balesetet okozva. A fedélzeti kamera már csak ezt rögzítette, de az autó tulajdonosa azt írta, hogy az alfás nagy sebességgel cikázott a többi kocsi között, ám ő nem tudott kisorolni, mert éppen egy másik autót előzött le.

"Sajnos a kamera pont úgy volt beállítva, hogy nem vett hangot. De elég nagyot reccsent alattam az autó. Nem biztos, hogy jót tett neki. De a szalagkorlát is közel volt” – írta az autós az esetről.

Címlapról ajánljuk
Sárkány, Krokodil és Ragyogás – ezek lehetnek a pusztító izraeli bosszúállók

Sárkány, Krokodil és Ragyogás – ezek lehetnek a pusztító izraeli bosszúállók

Izrael bejelentette, hogy nem hagyja válasz nélkül Irán tömeges drón- és rakétatámadását. Dél-Libanonban már meg is ölték a Hezbollah néhány fontos parancsnokát, de lehet, hogy Jeruzsálemben ennyivel nem fogják beérni. Szakértők most azt találgatják, vajon hogyan vághatna vissza Izrael a határaitól több mint ezer kilométerre lévő Iránnak.

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×