eur:
393.14
usd:
366.88
bux:
66559.84
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: Police.hu

Iszonyú veszélyes, amit a vonattal műveltek - segítséget kér a rendőrség

Kővel dobálták meg a Hajdú Intercityt. A rendőrség fotóján látszik, mekkora lyukat ütött a szerelvény ablakán a terméskő. Most senki sem sérült meg, de nagyon nagy baj lehetett volna.

Közlekedésbiztonság elleni bűncselekmény elkövetése miatt ismeretlen tettes ellen indított eljárást a Szolnoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, mert egy áprilisi estén Szolnokon, a Horog úttal párhuzamos vasúti nyílt pályán, terméskővel megdobálták a Nyugati pályaudvar és Nyíregyháza közötti közlekedő Hajdú Intercityt.

A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szolnoki Rendőrkapitányságon vagy hívja a 06-56/501-600-as telefonszámot, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán.

Ugyanezen a vonalon 2011 februárjával zúzott kővel dobálták meg a Törökszentmiklós-Örményes közötti vasúti nyílt pályán közlekedő személyvonatot, akkor nem történt tragédia, de 1995 nyarán meghalt egy 6 éves kisfiú, amikor Kelenföld és Budaörs között kővel dobálták meg a vonatot, és a kifelé nézelődő gyermeket fejbe találták. A rendőrök a nyomozást hét hónappal később lezárták, eredménytelenül.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×