INFORÁDIÓ 
2019. december 15. vasárnap
Valér

vonat

dobálás

rendőrség

Iszonyú veszélyes, amit a vonattal műveltek - segítséget kér a rendőrség

Iszonyú veszélyes, amit a vonattal műveltek - segítséget kér a rendőrség

Infostart

Kővel dobálták meg a Hajdú Intercityt. A rendőrség fotóján látszik, mekkora lyukat ütött a szerelvény ablakán a terméskő. Most senki sem sérült meg, de nagyon nagy baj lehetett volna.

Közlekedésbiztonság elleni bűncselekmény elkövetése miatt ismeretlen tettes ellen indított eljárást a Szolnoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, mert egy áprilisi estén Szolnokon, a Horog úttal párhuzamos vasúti nyílt pályán, terméskővel megdobálták a Nyugati pályaudvar és Nyíregyháza közötti közlekedő Hajdú Intercityt.

A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szolnoki Rendőrkapitányságon vagy hívja a 06-56/501-600-as telefonszámot, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán.

Ugyanezen a vonalon 2011 februárjával zúzott kővel dobálták meg a Törökszentmiklós-Örményes közötti vasúti nyílt pályán közlekedő személyvonatot, akkor nem történt tragédia, de 1995 nyarán meghalt egy 6 éves kisfiú, amikor Kelenföld és Budaörs között kővel dobálták meg a vonatot, és a kifelé nézelődő gyermeket fejbe találták. A rendőrök a nyomozást hét hónappal később lezárták, eredménytelenül.

Nyitókép: Police.hu
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018