eur:
399.06
usd:
364.72
bux:
74011.67
2024. október 10. csütörtök Gedeon
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
WASHINGTON - SETPEMBER 26:  Lisa Marie Presley testifies against over medicating children who have been diagnosed with ADHD before the Committee on Government Reform September 26, 2002 in Washington, D.C. The committee is hearing testimony on hyperactivity disorders and whether children are being overmedicated. Presley, who is a mother of two, is the National Spokesperson for Citizen?s Commission  on Human Rights.  (Photo by Greg Whitesell/Getty Images)
Nyitókép: Greg Whitesell/Getty Images

Megdöbbentő, amit Lisa Marie Presley tett öngyilkos fia holttestével

Kedden jelent meg Lisa Marie Presley posztumusz önéletrajza, amit lányával, Riley Keough-val közösen írt.

A From Here to the Great Unknown (körülbelül "A nagy ismeretlenbe" címre fordítható) részleteit már elkezdte szemlézni a bulvársajtó, a legsokkolóbb pedig eddig az, hogy a szöveg szerint Lisa Marie hónapokig hűtve tartotta otthon fia, a 2020-ban öngyilkosságot elkövető Benjamin Keough holttestét – számolt be a Telex.

A Page Six szemléje szerint Lisa Marie arról ír a könyvben, hogy Kaliforniában nincsen olyan szabály, ami szerint az elhunytat azonnal el kellene temetni. Ezért talált egy nagyon empatikus temetkezési vállalkozót, aki a házához szállította a holttestet. Az egyik hálószobát alakították át „Ben Ben”-nek.

A szobát 12 fokra hűtötték, Lisa Marie pedig állítása szerint hozzászokott ahhoz, hogy ott törődik tovább a fiával. Egy alkalommal a nő és lánya, Riley úgy döntöttek, hogy készítenek egy közöst tetoválást a fiú emlékére, az egyik mintája alapján.

Amikor a tetoválóművész megkérdezte, hogy van-e fotó a mintáról, Lisa Marie azt mondta neki, hogy nincsen, de meg tudják mutatni – és odavezették a hűtött szobába. Riley Keough szerint ez életének öt legabszurdabb pillanata között van.

Riley szerint a tetoválós eset után úgy döntöttek, eltemetik Benjamint. A temetést Malibuban tartották, a ceremóniát Deepak Chopra vezette. Végül Benjamin végső nyugvóhelye Gracelandben lett, Elvis Presley mellett. Lisa Marie-t is ott temették el 2023-ban.

Címlapról ajánljuk
Hogy jött össze ekkora költségvetési többlet? Az elemző elmagyarázza

Hogy jött össze ekkora költségvetési többlet? Az elemző elmagyarázza

Az elmúlt 23 év második legnagyobb költségvetési többlete jött össze idén szeptemberben, a Pénzügyminisztérium előzetes gyorstájékoztatója szerint ugyanis több mint 234 milliárd forintos pluszt mutatott a kilencedik hónapban az államháztartás egyenlege. Az InfoRádó Csiki Gergelyt, a Portfolio elemzőjét kérdezte a számok hátteréről.

Orbán Viktor a strasbourgi plenáris vita végén: "ócska propaganda terepévé vált az Európai Parlament"

Szerdán - az árvíz miatt három hét késéssel - több órán keresztül vitáztak az Európai Parlament plenáris ülésén a magyar EU-elnökségi programról, illetve Orbán Viktor európai szerepéről, kormányzásáról. A heves szóváltásokkal tarkított vitát Orbán Viktor szavai zárták.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.10. csütörtök, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Itt az új történelmi csúcs Amerikában

Itt az új történelmi csúcs Amerikában

Az ázsiai tőzsdéken vegyes mozgásokat láttunk ma, a kínai piacon folytatódott a stimulus-rali utáni korrekció, míg mas ázsiai piacok emelkedtek. Ami az európai tőzsdéket illeti, itt szintén vegyes mozgások látszottak a nap első felében, majd délutánra elkezdett javulni a hangulat. Megérkezett ma a Fed jegyzőkönyve, amiből kiderült, hogy a szeptemberi 50 bázispontos kamatvágás során nem volt teljes az egyetértés a döntéshozók között azzal kapcsolatban, hogy mennyire legyen agresszív a csökkentés.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×