eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Barcelona, 2017. március 18.Arnold Schwarzenegger osztrák származású amerikai színész, volt kaliforniai kormányzó a róla elnevezett Arnold Classic Europe nemzetközi testépítőversenyen Barcelonában 2018. szeptember 29-én. (MTI/EPA/Enric Fontcuberta)
Nyitókép: MTI/EPA/Enric Fontcuberta

A „géppé válás” útján: kés alá feküdt Arnold Schwarzenegger

A 77 éves színész pacemakert kapott.

Az Arnold’s Pump Club nevű podcastban árulta el Arnold Schwarzenegger, hogy múlt héten egy pacemakert ültettek be, ezzel pedig „egy kicsit jobban gép lett” – írja a New York Postot szemlézve a Telex.

Kalifornia egykori kormányzója elmondta, hogy az efféle kinyilatkozás nem éppen az, amihez hozzászokott gyerekkorában, Ausztriában ugyanis nemigen beszélnek az emberek az orvosi beavatkozásaikról. Felidézte: a szívében egy atrioventricularis blokk-kal született, és ezért több szívbillentyűműtétre is szüksége volt, és sokan írtak neki, hogy mennyi erőt és bátorságot adott az, amikor ezekről beszélt a nyilvánosság előtt.

Az „osztrák tölgy” három szívműtéten van túl. A pacemakerre azért volt szükség, mert egy korábbi műtét hege miatt a szívritmusa szabálytalan volt.

Címlapról ajánljuk
Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

A koronavírus-járvány utóhatásaként sokkal kevesebben járnak szűrővizsgálatokra, mint a pandémia előtt, ezért átfogó kampányra lenne szükség, hiszen a népbetegségek megelőzhetők - mondta az InfoRádióban az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója. Polgár Csaba professzor kardiológus és gyermekgyógyász kollégáival együtt több vidéki fórumon tart előadást erről.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×