eur:
392.59
usd:
362.94
bux:
65938.65
2024. március 1. péntek Albin
Nyitókép: Pixabay

Dráma zajlott az ajkai uszodában, az úszómester is bajba került

Sokkat kapott az ajkai úszómester miküzben újraélesztettek egy idős asszonyt

Az eszméletét vesztett, víz alá bukó asszonyt a másik sávból egy fiatalember vette észre, aki azonnal a partra vitte az asszonyt és ott többen, köztük az egyik úszómester újraélesztette – beszélt az előzményekről a tenyek.hu-nak az uszoda igazgatója.

Már mindenki megkönnyebbült, amikor asszony pár percre magához tért, ám aztán keringése újra összeomlott. Ekkor már a helyszínre érkező mentők kezdték meg az életmentést.

„Az idős asszony olyan rossz állapotba került, hogy a helyszínre érkezett mentőhelikopterrel az ajkai kórházba szállították és megműtötték, állapota azóta már stabilizálódott” – nyilatkozta a híradónak az OMSZ ügyeletese.

Címlapról ajánljuk
Elemző az átfogó jelentésről: Párizs kezd rájönni, hogy a migráció nem mehet így tovább

Elemző az átfogó jelentésről: Párizs kezd rájönni, hogy a migráció nem mehet így tovább

A francia kormány nem fordít elegendő forrást az illegális bevándorlás elleni küzdelemre. A francia számvevőszék jelezte, hogy a kitoloncolások száma elenyésző, miközben félmillióra becsülik az országban jogellenesen tartózkodók számát, ezért a jelenleginél nagyobb anyagi ráfordítást szorgalmaz az illegális migráció elleni küzdelem hatékonyabbá tételére. Az InfoRádió Gönczi Róbertet, a Migrációkutató Intézet elemzőjét kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.01. péntek, 18:00
Kandrács Csaba
a Magyar Nemzeti Bank alelnöke
Szép pluszban zártak az amerikai indexek

Szép pluszban zártak az amerikai indexek

Jó hangulatban telt a kereskedés ma reggel Ázsiában, ezt követően emelkednek az európai tőzsdék is, Amerikában pedig szintén jó hangulatban telt a kereskedés, az emelkedést a Nasdaq vezette.  Igencsak eseménydúsan telik a nap a magyar tőzsdén, az osztalékról szóló bejelentés hatására kilőtt a Duna House, de szenved a Masterplast és az AutoWallis is. A hazai blue chipek közül pedig csak az OTP árfolyama van pluszban.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×