eur:
389.01
usd:
359.45
bux:
66263.18
2024. február 24. szombat Szökőnap
Nyitókép: Pixabay

Dráma zajlott az ajkai uszodában, az úszómester is bajba került

Sokkat kapott az ajkai úszómester miküzben újraélesztettek egy idős asszonyt

Az eszméletét vesztett, víz alá bukó asszonyt a másik sávból egy fiatalember vette észre, aki azonnal a partra vitte az asszonyt és ott többen, köztük az egyik úszómester újraélesztette – beszélt az előzményekről a tenyek.hu-nak az uszoda igazgatója.

Már mindenki megkönnyebbült, amikor asszony pár percre magához tért, ám aztán keringése újra összeomlott. Ekkor már a helyszínre érkező mentők kezdték meg az életmentést.

„Az idős asszony olyan rossz állapotba került, hogy a helyszínre érkezett mentőhelikopterrel az ajkai kórházba szállították és megműtötték, állapota azóta már stabilizálódott” – nyilatkozta a híradónak az OMSZ ügyeletese.

Címlapról ajánljuk

Bácsi Péter: nem fér bele több baki!

A Magyar Birkózók Szövetségének szakmai igazgatója azt mondta az InfoRádióban, hogy idén a szokatlan időpont miatt háttérbe szorult az Európa-bajnokság, inkább az áprilisi bakui és a májusi isztambuli olimpiai kvalifikációs versenyen kell majd jól teljesíteniük a magyar birkózóknak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.02.26. hétfő, 18:00
Csizmadia Ervin
a Méltányosság Politikaelemző Központ igazgatója
Egy szerencsés nyertes vitte el az Ötöslottó rekordnyereményét

Egy szerencsés nyertes vitte el az Ötöslottó rekordnyereményét

Magyarország legismertebb lottójátéka a szombati sorsolást követően egy játékost milliárdossá tett. Huszonkilenc hét halmozódást követően a telitalálatos szelvény tulajdonosa 6,5 milliárd forintnak örülhet - írja közleményében a Szerencsejáték Zrt. A Portfolio nemrég megkérdezte olvasóit arról, mit kezdenének pár milliárd forinttal, az eredményekről itt olvashatsz.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×