eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: Pixabay.com

Két hétig keresték a betegszállítóból rossz helyen kitett renitens férfit

Randalírozott a betegszállító autóban, kitették, holtan találtak rá az erdőben. Különös történet egy két hétig keresett férfiről.

A kisbéri Sz. Ferencnek még november 18-án veszett nyoma. A férfit a kórházból szállították haza, de oda sosem érkezett meg - írja a kemma.hu.

A férfit még november 17-én vitték kórházba mert epilepsziás rohama volt. Miután az állapota javult, úgy döntöttek, hogy hazaküldik.

Szombaton reggel értesítették az élettársát Gyöngyit, hogy hazaszállítják a párját. Se aznap, se másnap nem találták otthon. Ekkor kezdték el kerestetni.

A nő kórháztól az a tájékoztatást kapta, hogy az élettársával azon a szombaton elindult a betegszállító haza, ám gondok adódtak. Ugyanis Ferenc rágyújtott az autóban, annak ellenére, hogy többször is figyelmeztették és rászóltak, majd

állítólag a másik beteggel is összeverekedett,

emiatt Oroszlányban hagyták a férfit.

A kisbéri rendőrök ezek után kezdték el keresni. A héten bukkantak rá, egy "rettenetesen nehezen megközelíthető terepen, körülbelül három kilométerre az úttól. Majdnem két órába telt, mire le tudták hozni onnan, én csak akkor tudtam megnézni" – mesélte el Gyöngyi.

Úgy tudja, hogy az élettársa az eltűnése után körülbelül még két napot élhetett, ugyanis egy szál ingben találták meg őt az erdőben. Pontosan még nem tudni, mi okozta a férfi halálát, mivel a boncolás eredménye egyelőre nem érkezett meg, ám nagy a valószínűsége, hogy halálra fagyott.

Címlapról ajánljuk

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×