eur:
394.01
usd:
363.56
bux:
66169.03
2024. március 3. vasárnap Kornélia
Nyitókép: Pixabay.com

Két hétig keresték a betegszállítóból rossz helyen kitett renitens férfit

Randalírozott a betegszállító autóban, kitették, holtan találtak rá az erdőben. Különös történet egy két hétig keresett férfiről.

A kisbéri Sz. Ferencnek még november 18-án veszett nyoma. A férfit a kórházból szállították haza, de oda sosem érkezett meg - írja a kemma.hu.

A férfit még november 17-én vitték kórházba mert epilepsziás rohama volt. Miután az állapota javult, úgy döntöttek, hogy hazaküldik.

Szombaton reggel értesítették az élettársát Gyöngyit, hogy hazaszállítják a párját. Se aznap, se másnap nem találták otthon. Ekkor kezdték el kerestetni.

A nő kórháztól az a tájékoztatást kapta, hogy az élettársával azon a szombaton elindult a betegszállító haza, ám gondok adódtak. Ugyanis Ferenc rágyújtott az autóban, annak ellenére, hogy többször is figyelmeztették és rászóltak, majd

állítólag a másik beteggel is összeverekedett,

emiatt Oroszlányban hagyták a férfit.

A kisbéri rendőrök ezek után kezdték el keresni. A héten bukkantak rá, egy "rettenetesen nehezen megközelíthető terepen, körülbelül három kilométerre az úttól. Majdnem két órába telt, mire le tudták hozni onnan, én csak akkor tudtam megnézni" – mesélte el Gyöngyi.

Úgy tudja, hogy az élettársa az eltűnése után körülbelül még két napot élhetett, ugyanis egy szál ingben találták meg őt az erdőben. Pontosan még nem tudni, mi okozta a férfi halálát, mivel a boncolás eredménye egyelőre nem érkezett meg, ám nagy a valószínűsége, hogy halálra fagyott.

Címlapról ajánljuk
Szakértő: van, ami sokkal fontosabb, mint a mielőbbi kibocsátáscsökkentés

Szakértő: van, ami sokkal fontosabb, mint a mielőbbi kibocsátáscsökkentés

Az Európai Unió országai tudatosan törekednek arra, hogy féken tartsák a klímaváltozást okozó káros anyagok kibocsátását. Magyarország kibocsátását a globális skálán még statisztikailag is nehéz kimutatni, mégis komoly erőfeszítéseket tesz a klímasemlegesség eléréséért. Zay Balázzsal, a Klímapolitikai Intézet vezető kutatójával beszélgettünk.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.04. hétfő, 18:00
Kovács Zsolt
öngondoskodásért felelős miniszteri biztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×