eur:
391.1
usd:
366.48
bux:
68142.02
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
Kern András Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész felolvas Kozma Orsi koncertjén a Müpában (Művészetek Palotája) 2017. augusztus 25-én.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Kern András könyörög: ne jelentsék fel mindig

A színész az utóbbi időben parkolási botrányokba keveredett, két alkalommal is fotózták a tilosban álló autóját egy belvárosi pékség előtt.

Kern András most megtörte a csendet és a Sláger FM műsorában reagált a történtekre - számolt be róla a Blikk.

Sehol nem lehet megállni és ez elég nagy hülyeség - kezdte nagy sóhajtások közepette Kern András, aki a parkolási vétségnél csak azt sajnálja jobban, hogy erről valaki fényképet is készített, amely bejárta a sajtót. Szerinte ez olyan, mintha felkérnének valakit, hogy jelentse fel, márpedig a feljelentgetőket sosem szerette.

Megígérte, hogy nem tesz többé ilyet, bár nem azért, mert "olyan rendes, jó fiú", hanem mert látja, hogy ebből tényleg baja származhat.

Kérését nyomatékosította, hogy legközelebb senki ne vegye elő telefonját, ha esetleg tilosban parkoló autót lát: "Úgy kérem, ne jelentsenek mindig fel. Én kifizetem a büntetéseket, értem én, tudom, nem fogok ott parkolni, de feljelenteni? Az olyan ronda dolog" - jelentette ki.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×