eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Budapest, 2019. október 2. Kern András Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, rendező, író, énekes, humorista, érdemes és kiváló művész a Hogy volt?! című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának SZOP stúdiójában. A műsorban a meghívott vendégek Sándor Pál Kossuth- és Balázs Béla-díjas rendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes és kiváló művész munkásságát, életpályáját elevenítik fel. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Nyitókép: MTVA/Zih Zsolt

Kern András parkolási szokása miatt kénytelen lépni a II. kerület és a rendőrség is

Ismét a járdán, meglehetősen nemtörödőm módon parkolt Kern András. A színész miatt posztolt, és zöldítést ígért a II. kerületi polgármester.

Őrsi Gergely, a budai kerület polgármestere a Facebookon jelentette be, hogy zöldítéssel válaszolnak Kern András elfajult közlekedési szokásaira. A 75 éves művész ugyanis ismét a járda kellő közepére állt fel egy forgalmas helyen.

Örsi Gergely azt írta: "virágláda kihelyezése helyett úgy döntöttünk, a pékség előtti területet is magába foglaló téren komplexebb zöldítést végzünk, így ott új zöldterület jöhet létre úgy, hogy arányaiban csökken a mostani beton- és kőburkolat. Ezzel kapcsolatban november elején közösségi egyeztetésre hívjuk az ott élőket.

A Blikknek a színész annyit mondott az esettel kapcsolatban, hogy

kéne ide egy parkoló

Ahogy arról korábban már az Infostarton is beszámoltunk a 75 éves színész már nem először teint el a szabályos közlekedésről egy péksütemény érdekében. Legutóbb szeptemberben írtunk hasonló esetről.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×