eur:
380.81
usd:
353.8
bux:
58669.83
2023. december 9. szombat Natália
Nyitókép: Pexels

Menedékkérő ukrán nőt erőszakolhatott meg egy németországi pornószínész

A német rendőrség azzal gyanúsítja T. Henry pornószínészt, hogy megerőszakolt egy 27 éves ukrán nőt, akit menekültként fogadott be,

A Kárpáthír több lap alapján számol be az esetről. A Bild értesülései szerint, a 36 éves gyanúsított zongora- és szaxofontanárként dolgozik, emellett több mint 100 felnőtt filmben is szerepel.

A férfi 2022 tavaszán hirdetést tett közzé az internetet arról, hogy befogadna otthonában egy ukrajnai menekültet. Május 28-án a berlini pályaudvaron találkozott a 27 éves ukrán gyermekírónővel és befogadta lakásába.

A nyomozás megállapította, hogy a berlini férfi fogva tartotta lakásában az ukrán nőt és szexuális erőszakot követett el vele szemben.

A gyanúsított azzal védekezik, hogy a nő feldühítette, ezért előbb megütötte majd bezárta, ugyanis állítása szerint késsel akart rátámadni. A bíróság október 13-án hirdethet ítéletet.

Fotónk illusztráció.

Címlapról ajánljuk

Hamarosan lépni kell a Balaton ügyében

A folyamatos esők hatására már 109 centis a Balaton. A szabályozás szerint télen 110 centi lehet a maximum. Annak jártunk utána, lesz-e karácsonyi vízleeresztés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.11. hétfő, 18:00
Bendarzsevszkij Anton
az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány szakmai igazgatója, a posztszovjet térség szakértője
Nem teszik zsebre az autósok azt, ami januárban vár rájuk - Mégis mi állhat a háttérben?

Nem teszik zsebre az autósok azt, ami januárban vár rájuk - Mégis mi állhat a háttérben?

Akkorát gyengült a forint az euróval szemben az elmúlt években, hogy a hazai üzemanyagokra meghatározott jövedéki adóterhek mértéke az EU-s minimumszint alá csökkent. A kötelezettségszegési eljárás elkerülése érdekében tehát szükség volt az adó növelésére, a kormány azonban jelentősen "túlbiztosítva" magát, egészen a 420 forintos euró-árfolyamig elegendő jövedéki adót határozott meg, ami január elsejétől élesedik. Ennek hatására vélhetően messze a legmagasabb benzin-és dízelárakkal találkozhatnak majd a magyar autósok a régióban - de mégis milyen logika állhat a kormány döntése mögött? Többek között erre keressük a választ elemzésünkben.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×