eur:
389.32
usd:
361.56
bux:
67904.67
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Pixabay

Elit környéken ugrott ki a hatodikról egy 78 éves nő

Budapesten, az I. kerületi Csalogány utca egyik társasházának hatodik emeletéről ugrott ki egy 78 éves nő. A házban mindenki szerertte az asszonyt. Nem tudni, hogy miért tehette.

A 78 éves nő testét az udvaron sétáló gondnok találta meg. Az asszony a negyedik emeleten lakott, majd hétfő reggel felsétált a hatodikra, ahonnan kiugrott.

„Jól ismertük Kati nénit, hiszen szinte mindenkivel beszélgetett, amikor tehette. Ő a negyediken lakott, de úgy döntött, hogy felmegy a hatodikra. Jól ismerte azt a helyet, mert ott szokott napozni” – mondta az asszony ismerőse a Metropolnak.

"Egyenesen a fákra és a bokrokra esett, le is törte az ágakat, amiket végül a katasztrófavédelem embereinek kellett levágniuk.” – nyilatkozta a gondnok.

A kiérkező mentők már nem tudtak segíteni rajta.

Se férje, se gyereke, se unokája nem volt, egyedül élt, elképzelhető, hogy emiatt történhetett ez a tragédia. Nem tudunk róla, hogy beteg lett volna, de ennyi idősen ez se elképzelhetetlen” – mondta egy ott lakó nő.

Az Infostart úgy tudja egy szintén a házban lakással rendelkezőtől, hogy

reggel még berakott egy újságot és egy almát a közvetlen szomszédja villanyóra szekrényébe.

Ő arról mesélt nekünk, hogy mostanában hozatta rendbe a lakását, és életvidám volt, érthetetlen, hogy miért tette, de állítólag hagyott egy levelet, amelyben pontosan leírta, hogy mit miért tett.

Ha segítségre van szüksége
Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Címlapról ajánljuk
Készül a német költségvetés, ami válságba lökheti a koalíciót

Készül a német költségvetés, ami válságba lökheti a koalíciót

Május második napjáig adott határidőt a német pénzügyminiszter a minisztériumoknak a jövő évi költségvetés tervezetére vonatkozó kívánságaik előterjesztéséhez. A szabad demokrata Christian Lindner ugyanakkor már korábban utalt arra, hogy a fő "kívánságot" a szigorú megtakarítások jelentik. Ugyanakkor mindhárom koalíciós párt, a szociáldemokrata SPD, a Zöldek Pártja és a miniszter pártja, a liberális FDP is ragaszkodik ahhoz, hogy az általuk képviselt "vörös vonalakat" nem lehet átlépni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×