eur:
389.11
usd:
367.51
bux:
55878.43
2023. szeptember 29. péntek Mihály
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Pixabay

Elit környéken ugrott ki a hatodikról egy 78 éves nő

Budapesten, az I. kerületi Csalogány utca egyik társasházának hatodik emeletéről ugrott ki egy 78 éves nő. A házban mindenki szerertte az asszonyt. Nem tudni, hogy miért tehette.

A 78 éves nő testét az udvaron sétáló gondnok találta meg. Az asszony a negyedik emeleten lakott, majd hétfő reggel felsétált a hatodikra, ahonnan kiugrott.

„Jól ismertük Kati nénit, hiszen szinte mindenkivel beszélgetett, amikor tehette. Ő a negyediken lakott, de úgy döntött, hogy felmegy a hatodikra. Jól ismerte azt a helyet, mert ott szokott napozni” – mondta az asszony ismerőse a Metropolnak.

"Egyenesen a fákra és a bokrokra esett, le is törte az ágakat, amiket végül a katasztrófavédelem embereinek kellett levágniuk.” – nyilatkozta a gondnok.

A kiérkező mentők már nem tudtak segíteni rajta.

Se férje, se gyereke, se unokája nem volt, egyedül élt, elképzelhető, hogy emiatt történhetett ez a tragédia. Nem tudunk róla, hogy beteg lett volna, de ennyi idősen ez se elképzelhetetlen” – mondta egy ott lakó nő.

Az Infostart úgy tudja egy szintén a házban lakással rendelkezőtől, hogy

reggel még berakott egy újságot és egy almát a közvetlen szomszédja villanyóra szekrényébe.

Ő arról mesélt nekünk, hogy mostanában hozatta rendbe a lakását, és életvidám volt, érthetetlen, hogy miért tette, de állítólag hagyott egy levelet, amelyben pontosan leírta, hogy mit miért tett.

Ha segítségre van szüksége
Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Címlapról ajánljuk

Az osztrákoknak elege lett a pontatlan magyar vasútból, drasztikusat léptek

Az ÖBB a vágányzár első két hetének tapasztalatai és többszöri figyelmeztetés után ma egyoldalúan bejelentette: jövő hétfőtől levágja a magyar vonatokat a nyugat-európai hálózatról és kettévágja Bécsben a Linz, Salzburg, München fele továbbmenő budapesti railjet vonatokat - írja Vitézy Dávid a közösségi oldalán.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.29. péntek, 18:00
Vinkó József
a Magyar Konyha főszerkesztője
Inflációs adatok érkeztek, így reagálnak a tőzsdék

Inflációs adatok érkeztek, így reagálnak a tőzsdék

Óvatos emelkedéssel kezdték az európai tőzsdék szeptember utolsó kereskedési napját, miután az amerikai indexek pluszban zártak csütörtökön, és az ázsiai részvénypiacokon is többnyire jó volt a hangulat hajnalban. A délelőtti eurózónás inflációs adatokat követően tovább emelkedtek az irányadó európai indexek, de délután még az Egyesült Államokból is érkezett inflációs statisztika. A magyar tőzsdén az OTP felfelé korrigál a tegnapi hír nélküli esést követően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×