eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika
fotó: Sipos Dávid Facebook-oldala.
Nyitókép: Sipos Dávid Facebook-oldala.

Leállították a fesztivált Dunakeszin, súlyos infarktust kapott egy ember

Éjfél után leállították a Dunakeszi Feszt nevű két és fél napos zenei fesztivált. Egy ember rosszul lett, sokáig küzdöttek az életéért.

A Dunakeszi Fesztet ma este egy nagyon súlyos szívinfarktus miatt idő előtt be kellett zárni - írja a város egyik alpolgármestere a közösségi oldalán. Az eset már a főműsor, a majd 10 ezer nézőt hozó Halott Pénz-koncert után történt.

Sipos Dávid azt írta, hogy a gyors helyszíni mentős beavatkozásnak köszönhetően a beteget kórházba szállították.

A politikus külön megköszönte a "helyszíni egészségügyi dolgozóknak, a mentősöknek és a helyszínre szórakozni érkező NAV egyik pénzügyi nyomozójának, aki egészségügyi végzettségének köszönhetően azonnal megkezdte az újraélesztést".

Úgy tudjuk, hogy az idősebb férfit kritikus állapotban vitték kórházba. A rohammentő jött érte. A mentők szerint kizárólag azért találták életben a fesztiválozót, mert a helyszínen már kapott szakszerű elsősegélyt. Arról is beszéltek a nézők a helyszínen, hogy a rendezvény leállítása logikus és elkerülhetetlen döntés volt.

Az Infostart úgy tudja, hogy a mai programokat megtartják, a koncertek délután 5 órakor kezdődnek.

Címlapról ajánljuk
Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Anyagi szempontból is fontos az ellenzéki pártoknak, hogy jól szerepeljenek az idei európai parlamenti és önkormányzati választáson, mert azzal növelik az esélyüket arra, hogy 2026-ban, az országgyűlési választáson egy százaléknál jobb eredményt érjenek el, és állami támogatásban részesüljenek. Az InfoRádióban Cservák Csaba alkotmányjogász professzor beszélt arról, hogy az állam mikor és miért támogatja a választáson elinduló pártokat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Kulcsfontosságú adat jött - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Kulcsfontosságú adat jött - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Határozott emelkedéssel zártak tegnap az amerikai tőzsdék, amelyet vegyes mozgások követtek Ázsiában. A tegnapi zárás után jelentett az Apple, amelynek sikerült megverni az elemzői várakozásokat és története legnagyobb sajátrészvény-vásárlását jelentette be, így az iPhone-gyártó árfolyama jelentős pluszban indította a mai napot. Délután fontos munkaerőpiaci adat érkezett az USA-ból, az amerikai foglalkoztatottak létszámának emelkedése messze elmaradt a várakozásoktól, és jócskán csökkent az előző hónaphoz képest áprilisban. A tőzsdék a nap első felében is a pozitív tartományban mozogtak, majd a munkaerőpiaci adat után begyorsult az emelkedés.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×