eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 27. szombat Liliána, Olga
fotó: Sipos Dávid Facebook-oldala.
Nyitókép: Sipos Dávid Facebook-oldala.

Leállították a fesztivált Dunakeszin, súlyos infarktust kapott egy ember

Éjfél után leállították a Dunakeszi Feszt nevű két és fél napos zenei fesztivált. Egy ember rosszul lett, sokáig küzdöttek az életéért.

A Dunakeszi Fesztet ma este egy nagyon súlyos szívinfarktus miatt idő előtt be kellett zárni - írja a város egyik alpolgármestere a közösségi oldalán. Az eset már a főműsor, a majd 10 ezer nézőt hozó Halott Pénz-koncert után történt.

Sipos Dávid azt írta, hogy a gyors helyszíni mentős beavatkozásnak köszönhetően a beteget kórházba szállították.

A politikus külön megköszönte a "helyszíni egészségügyi dolgozóknak, a mentősöknek és a helyszínre szórakozni érkező NAV egyik pénzügyi nyomozójának, aki egészségügyi végzettségének köszönhetően azonnal megkezdte az újraélesztést".

Úgy tudjuk, hogy az idősebb férfit kritikus állapotban vitték kórházba. A rohammentő jött érte. A mentők szerint kizárólag azért találták életben a fesztiválozót, mert a helyszínen már kapott szakszerű elsősegélyt. Arról is beszéltek a nézők a helyszínen, hogy a rendezvény leállítása logikus és elkerülhetetlen döntés volt.

Az Infostart úgy tudja, hogy a mai programokat megtartják, a koncertek délután 5 órakor kezdődnek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
Nagyot mentek az amerikai tőzsdék

Nagyot mentek az amerikai tőzsdék

Felemás hangulatban telt a kereskedés reggel Ázsiában, de az európai tőzsdéken már látszik némi hangulatjavulás a hét korábbi részében látott eséshez képest. Megérkeztek ma a havi amerikai PCE-adatok, amelyek a várakozásoknak megfelelően az infláció további lassulását mutatták, ám mivel a tegnap megjelent második negyedéves adat már magában foglalta a júniust is, így nagy meglepetése nem lehetett számítani.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×