eur:
392.8
usd:
369.13
bux:
67289.07
2024. április 13. szombat Ida
fotó: Sipos Dávid Facebook-oldala.
Nyitókép: Sipos Dávid Facebook-oldala.

Leállították a fesztivált Dunakeszin, súlyos infarktust kapott egy ember

Éjfél után leállították a Dunakeszi Feszt nevű két és fél napos zenei fesztivált. Egy ember rosszul lett, sokáig küzdöttek az életéért.

A Dunakeszi Fesztet ma este egy nagyon súlyos szívinfarktus miatt idő előtt be kellett zárni - írja a város egyik alpolgármestere a közösségi oldalán. Az eset már a főműsor, a majd 10 ezer nézőt hozó Halott Pénz-koncert után történt.

Sipos Dávid azt írta, hogy a gyors helyszíni mentős beavatkozásnak köszönhetően a beteget kórházba szállították.

A politikus külön megköszönte a "helyszíni egészségügyi dolgozóknak, a mentősöknek és a helyszínre szórakozni érkező NAV egyik pénzügyi nyomozójának, aki egészségügyi végzettségének köszönhetően azonnal megkezdte az újraélesztést".

Úgy tudjuk, hogy az idősebb férfit kritikus állapotban vitték kórházba. A rohammentő jött érte. A mentők szerint kizárólag azért találták életben a fesztiválozót, mert a helyszínen már kapott szakszerű elsősegélyt. Arról is beszéltek a nézők a helyszínen, hogy a rendezvény leállítása logikus és elkerülhetetlen döntés volt.

Az Infostart úgy tudja, hogy a mai programokat megtartják, a koncertek délután 5 órakor kezdődnek.

Címlapról ajánljuk
Marozsán Fábián az Arénában: büszke vagyok arra, amit elértem, de nem vagyok sztár

Marozsán Fábián az Arénában: büszke vagyok arra, amit elértem, de nem vagyok sztár

Marozsán Fábián az ATP-világranglista 37. helyezett játékosa az InfoRádió Aréna című műsorának vendége, és elmesélte, hogyan lett belőle teniszező, milyen hullámvölgyek voltak a pályafutásában és mennyire változtatta meg az életét a Carlos Alcaraz elleni tavaly májusi győzelem. Kiderült, hogy melyik borítást szereti a legjobban, hány versenyen játszanak a szíve szerint, és minek örülne tíz év múlva.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.15. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×