eur:
390.42
usd:
358.88
bux:
72940.89
2024. július 19. péntek Emília
Hosszú Katinka háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizennégyszeres Európa-bajnok magyar úszónő a Team Iron sajtótájékoztatóján, egy hónappal a Nemzetközi Úszó Liga (ISL) budapesti fordulója előtt, a Duna Aréna Gépházában 2019. szeptember 26-án.
Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Hosszú Katinka mindenórás fotót posztolt

Hatalmasra gömbölyödött Hosszú Katinka pocakja. Az olimpiai bajnokról tudható, hogy babát vár. Most megmutatta, természetesen egy vízparton.

Pár napja voltunk kint a Dunán…valahogy mindig víz közelben kell lennem..mivel Baján nőttem fel, így minden nyár vagy a Sugóvica parton, vagy a nagyszüleim nyaralójában telt a Duna parton…mennyi szép emlék! - írta a Facebookon az olimpiai bajnok úszó.

A bejegyzéshez fotókat is csatolt, amelyen sógornőjével és kutyusával látható a Duna-parton, Kisorosziban.

Hosszú Katinkáról akkor írtunk utoljára, amikor a háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok úszó nyílt levélben jelentette be: nem kapta meg a lehetőséget, hogy elkezdhesse a saját úszóakadémiáját. Mint a közösségi oldalán megjelent leveléből kiderül, elkészült a több mint egy év munkáját és szaktudását tartalmazó akkreditációs anyag, amelyet a Hosszú Katinka Nemzeti Úszóakadémiához készítettek. Az azonban nem kezdheti meg a működését.

Címlapról ajánljuk

Koi Tamás: a vállalati rendszergazdák legnagyobb rémálma vált valóra, hetekig tarthat a káosz

Egy informatikai hiba okoz tömeges leállásokat világszerte. Több országban repülőtereken, bankokban, kórházakban és a médiában is problémákat jelentettek. Egy kiberbiztonsági cég egyik frissítése okozta a hibát, a hatásai pedig napokig, sőt, akár hetekig is tarthatnak – mondta az InfoRádióban Koi Tamás, a HWSW informatikai szakportál újságírója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.22. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 18. 16:22
×
×
×
×