eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Hosszú Katinka háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizennégyszeres Európa-bajnok magyar úszónő a Team Iron sajtótájékoztatóján, egy hónappal a Nemzetközi Úszó Liga (ISL) budapesti fordulója előtt, a Duna Aréna Gépházában 2019. szeptember 26-án.
Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Hosszú Katinka mindenórás fotót posztolt

Hatalmasra gömbölyödött Hosszú Katinka pocakja. Az olimpiai bajnokról tudható, hogy babát vár. Most megmutatta, természetesen egy vízparton.

Pár napja voltunk kint a Dunán…valahogy mindig víz közelben kell lennem..mivel Baján nőttem fel, így minden nyár vagy a Sugóvica parton, vagy a nagyszüleim nyaralójában telt a Duna parton…mennyi szép emlék! - írta a Facebookon az olimpiai bajnok úszó.

A bejegyzéshez fotókat is csatolt, amelyen sógornőjével és kutyusával látható a Duna-parton, Kisorosziban.

Hosszú Katinkáról akkor írtunk utoljára, amikor a háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok úszó nyílt levélben jelentette be: nem kapta meg a lehetőséget, hogy elkezdhesse a saját úszóakadémiáját. Mint a közösségi oldalán megjelent leveléből kiderül, elkészült a több mint egy év munkáját és szaktudását tartalmazó akkreditációs anyag, amelyet a Hosszú Katinka Nemzeti Úszóakadémiához készítettek. Az azonban nem kezdheti meg a működését.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×