eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Nyitókép: Instagram/Shane Tusup

Shane Tusup mellényúlt

Az amerikai születésű vállalkozóról napvilágot látott híradás szerint néhány üzlete nem hozott üzleti sikert Hosszú Katinka hajdani férjének-trénerének.

Hiába volt a nagy csinnadrattával beharangozott februári megnyitó, a Shane Tusup nevével fémjelzett törökbálinti autómosó csak alig több mint egy hónapot ért meg, a mellé tervezett éttermét pedig meg sem nyitotta. A megrekedt üzletek összesen sok milliós kárt jelenthetnek az üzletembernek - írja a Blikk.

A lap szerint Shane Tusup alaposan megégette magát Törökbálinton azzal, hogy egy olyan nemrég nyílt bevásárlóközpontban kezdett autómosót üzemeltetni, ahol a magas bérleti díj és a vásárlóközönség részleges elmaradása miatt rövid időn belül a bezárás mellett kellett döntenie.

A bevásárlóközpontba tervezett nagyszabású lounge étterem és kávézó esetében sem jöttek be az edző számításai. Hónapokig fizette a bérleti díjat a még bezárt helyiség után, sőt már a bútorokat is oda szállíttatta, ám a megnyitót hiába várták a látogatók.A megnyitót előbb februárra, majd júniusra tervezték, végül felbontotta a bérleti szerződést.

Azonban a sikertelenség nem vette el Shane Tusup kedvét a vállalkozástól.

"Az üzleti életben már csak úgy működnek a dolgok, hogy van, amikor az embernek át kell gondolnia, hogy az adott lehetőséggel él-e vagy sem. A törökbálinti autómosó és az étterem egy két részből álló csomag lett volna, az egyiket a másik nélkül nem volt érdemes működtetni, de ezzel semmi gond nincs, az ember ilyenkor új vizekre evez. A lounge étterem ötletét sem vetettem el, ha megtalálom a megfelelő helyet, megnyílik" - mondta a Blikknek Shane Tusup.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×